*** София. От 9.30 часа в Sofia Event Center на Paradise Mall.

...
***
София.
От 9.30 часа в Sofia Event Center на Paradise Mall.
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 10 юни 2022 г.

***

София.

От 9.30 часа в Sofia Event Center на Paradise Mall. президентът Румен Радев ще открие интернационалния конгрес „ Зелената договорка – нововъведения, вложения и обективен преход “.

***

София.

От 9.30 часа в София комисар Елиза Ферейра ще бъде специфичен посетител в откриващия панел на конференцията „ Зелената договорка – нововъведения, вложения и обективен преход “, което събира на едно място европейски и български водачи за полемика по отношение на зеления преход.

***

София.

11.00 часа в клуб „ Перото “ в НДК ще се организира конференция по отношение на плана „ Без нежелана поща, апелирам! “ на съдружие Коалиция Природа България.

***

София.

От 11.00 часа в Аула на СУ “Св. Климент Охридски” ще се състои гала по връчване на почетното звание „ лекар хонорис идея “ на СУ " Св. Климент Охридски " на Олга Токарчук

***

София.

От 13.00 часа на бул. “Сливница” 263, гр. София ще се организира конференция на сродници на Владимир Димитров - Майстора и Димитър Киров - ДиКиро ще запазят неповторима монументална творба в София, която свързва двамата именити художници - сграфито “Майстора и неговите модели”. В рамките на конференцията фондация “БлуЛинк” ще анонсира началото на самодейност на общественика Павел Антонов, притежател на сграфитото, направено от ДиКиро през 1975 година върху наследствения му дом на бул. “Сливница” 263 в София.

***

София.

От 16.15 часа в Министерския съвет комисар Елиза Ферейра ще даде взаимен брифинг за медиите дружно с министър-председателя Кирил Петков.

***

София.

От 17.30 часа във „ Високото пространство “ на къща музей „ Никола Вапцаров “ (ул. „ Ангел Кънчев “ 37) в София, ще се състои паметна вечер, отдадена на 115 години от рождението на Младен Исаев и 80 години от разстрела на Никола Вапцаров.

***

София.

От 19.00 часа в зала „ България “ симфоничният оркестър на БНР с основен диригент Марк Кадин ще закрие концертния си сезон.

***

София.

От 19.00 часа в РЦСИ „ Топлоцентрала “ | Зала 1 ще се организира София среща с писателите Олга Токарчук и Георги Господинов

***

Бургас.

От 10.30 часа в зала Изток на Бургаски свободен университет ще открита интернационална научна конференция в БСУ, от генералния шеф на Групово дело “Морско дело и рибарство” към Европейската комисия Чарлина Вичева.

***

Благоевград.

От 12.30 часа в зала 5 в постройката на общинска администрация в Благоевград ще се организира конференция с присъединяване на цигуларя Светлин Русев във връзка Дни на класиката.

***

Варна.

От 10.00 часа във ВВМУ „ Н. Й. Вапцаров “ ще се организира Ден на отворените порти. Посетителите ще могат да прегледат учебно-материалната база на Морско учебно заведение, както и да се срещнат със специалностите и специализациите за студенти и курсанти във ВВМУ. Ще бъдат показани тренажори, симулатори, Център КВАЗАР и други

***

Варна.

От 10.00 часа в Морското казино ще се организира 20–то състезание–викторина „ Ваканция, здравей! Да играем безвредно! “. Участие ще вземат 30 петокласници от 5 варненски учебни заведения. Организатор дирекция " Превенции ".

***

Велико Търново.

От 11,00 часа в Регионален пресклуб на Българска телеграфна агенция – гр. В. Търново ще се организира конференция за привършване на дейностите по Проект №BG16RFOP001-1.027-0007-C01 „ Създаване на Кризисен център гр. Горна Оряховица”.

***

Ловеч.

От 13.00 часа в Профилирана езикова гимназия „ Екзарх Йосиф I “ в град Ловеч вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие първа конференция по френски език „ Предизвикателствата пред езиковото многообразие в Европа в цифровата епоха и мястото на френския език в България “. Форумът се провежда от Френския институт в България и Асоциацията на преподавателите по и на френски език в България.

***

Плевен.

От 10.00 часа, в Парк Хотел Кайлъка ще се организира бизнес полемика на тематика „ За по-добра среда на живот в Плевен “, която уеб сайтът за разгласи за недвижими парцели Imoti.net.

***

Пловдив.

От 9.00 часа пещера „ Добростански бисер “ отваря за гости. Тя се намира в Биосферен парк “Червената стена “, на 5 км от село Добростан и на 20 минути пешком от хижа Марциганица.

***

Свищов.

От 10:00 часа в къща музей " Алеко Константинов " – Свищов ще започва Симпозиум „ Древното завещание “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР