*** София. От 14.00 часа, Гранитна зала на Министерския съвет, министърът на

...
***
София.
От 14.00 часа, Гранитна зала на Министерския съвет, министърът на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 24 март 2023 г.

***

София.

От 14.00 часа, Гранитна зала на Министерския съвет, министърът на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов и министърът на земеделието ЯворГечев ще показват електронната платформа за наблюдаване на цените на част от главните хранителни артикули.

***

София.

От 12:00 часа министърът на енергетиката Росен Христов и изпълнителният шеф на " Булгатрансгаз “ Владимир Малинов ще инспектират напредъка на построяването на терминала за полутечен природен газ край пристанището в Александруполис, Гърция.

***

София.

От 10:30 часа в централата на КНСБ (пл. " Македония " 1), конгресен център " Глобус ", зала " Европа ", ще се организира продължение на обичайните срещи с представители на главните политически партии, които вземат участие в идните избори за Народно заседание - полемика с водачи на листи от коалиция " Българска социалистическа партия за България ".

***

София.

От 11.00 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще ревизира новоизградената детска градина в с. Бистрица, регион " Панчарево ".

***

Враца.

От 13.00 часа в заседателната зала на Окръжен съд – Враца ще се организира къс брифинг, на който ще бъдат показани главните данни от годишния доклад на институцията.

***

Разград.

От 14:30 часа здравният министър доктор Асен Меджидиев ще даде брифинг пред МБАЛ " Св. Иван Рилски – Разград “ АД след среща с изпълнителния шеф доктор Станимир Георгиев, с кмета на Разград Денчо Бояджиев и с регионалния шеф Драгомир Златев за осигуреността на здравни грижи в дребните обитаеми места.

***

Смолян.

Между 13:30 и 14:00 часа пред централния вход на Областна администрация – Смолян ще бъдат доставени бюлетините за изборите за народни представители на 2 април т.г.

***

Стара Загора.

В 11.30 часа в зала 203 на Общинска администрация кметът Живко Тодоров ще се срещне с дамите от " Берое Стара Загора “, които опазиха трофея си в шампионата за Купата на България при дамите.

***

Стара Загора.

В 12.00 часа кметът Живко Тодоров ще поздрави Радомир Стоянов, който завоюва бронзов орден на Световното състезание по ММА, провело се в Белград.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Културен център " Стара Загора “ ще се състои концерт на Държавна опера – Бургас " Енио Мориконе – киното в ноти “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР