София.От 11.30 часа президентът Румен Радев ще награди победителите в

...
София.От 11.30 часа президентът Румен Радев ще награди победителите в
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 3 април

София.
От 11.30 часа президентът Румен Радев ще награди спечелилите в състезанието за млади преподаватели „ Найважният урок. Послание към бъдещите ми възпитаници " на „ Дондуков " 2.

***
София.
От 09.00 часа ще стартира постоянното съвещание на Народното събрание.

***
София.
От 10.00 часа ще стартира седмичното съвещание на Министерския съвет.

***
София.
От 09.00 часа в храм „ Света София " в наличието на Негово Светейшество патриарх Неофит ще бъде отслужена Архиерейска света Литургия във връзка 140-годишнината от оповестяването на София за столица на България.

***
София.
От 10.00 часа в постройката на КЕВР ще се организира намерено съвещание за разискване на отчет по отношение на заявление на „ Топлофикация - Враца " ЕАД за одобрение на Общи условия за продажба на топлинна сила за битови потребности от „ Топлофикация - Враца " ЕАД на клиенти в град Враца.

***
София.
От 11.00 часа в клуб „ Журналист " на Съюза на българските публицисти - ул. „ Граф Игнатиев " 4, ет. 1., Световното Движение за мир ще бъде показано пред медиите и представители на дипломатическия корпус. Участие ще вземе Пламена Заячка, ръководител на Инициативния
комитет на Световното Движение за мир.

***
София.
От 11.00 часа на пл. „ Свети Александър Невски " кметът на София Йорданка Фандъкова ще връчи флагове на столичните учебни заведения във връзка 140- годишнината от оповестяването на София за столица на България. В тържествената гала по освещаване на знамената присъединяване ще вземат Националната гвардейска част, Гвардейският внушителен духов оркестър, Представителният отбор на въоръжените сили и представители на Софийската Света митрополия.

***
София.
От 11.00 часа в заседателна зала на Националната библиотека „ Св. св. Кирил и Методий " ще се организира брифинг във връзка началото на главен ремонт на покрива на постройката.

***
София.
От 11.30 часа в двора на Групово дело „ Национална полиция " ще се състои брифинг за показване на окончателните данни от извършената 24-часова интервенция за надзор на скоростта.

***
София.
От 16.00 часа до 18.00 часа ще се организира обиколка с празничния ретро трамвай във връзка 140-годишнината от оповестяването на София за столица на България. Маршрутът е: пл. „ Възраждане " - бул. „ Христо Ботев " - пл. „ Македония " - ул. „ Алабин " - бул. „ Мария Луиза " - Централна гара - бул. „ Христо Ботев " - пл. „ Възраждане ".

***
София.
От 17.00 часа в Галерия навън в Градската градина Държавна организация „ Архиви " и Столична община показват изложбата „ Да съградиш столица ".

***
София.
От 18.00 часа в Ларгото ще се организира концерт на Софийския духов оркестър с диригент Васил Делиев във връзка 140-годишнината от оповестяването на София за столица на България.

***
София.
От 20.30 часа на площад „ Княз Александър I " ще стартират празнични илюминации

***
Видин.
От 13.30 часа в залата на 6 ет. в административната постройка на Общината кметът Огнян Ценков ще награди Ивана Виткова от Общинския юношески съвет за предварителна защита на зависимости, по отношение на сполучливото й показване на Световен юношески конгрес през месец март във Виена, Австрия.

***
Враца.
От 14.00 часа в ОДМВР Враца ще се организира брифинг.

***
Върбица./с. Маломир.
От 11.00 часа в постройката на кметството ще се организира срещата на жителите на село Маломир с началника на полицейското ръководство гл. инсп. Румен Симеонов.

***
Кърджали.
От 16.00 часа Политическа партия ГЕРБ провежда цивилен разговор на тематика районно развиване в конферентната зала на комплекс „ Арпезос ".

***
Никола Козлево.
От 10.00 часа началникът на полицейското ръководство в Каолиново гл. инсп. Кирил Кирилов ще организира среща с жителите на Никола Козлево в постройката на кметството.

***
Пловдив.
От 12.00 часа в Регионалния пресцентър на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на Коалиция „ Кауза Пловдив ".

***
Сливен.
От 10.00 до 16.00 часа Регионална дирекция по горите-Сливен провежда „ Ден на отворените порти ", като посетителите ще могат да се срещнат със чиновници от дирекцията, да видят презентации и експозиции за лесовъдската специалност и грижите, които се поставят за гората.

***
Смолян.
От 14.00 часа шефът на Регионалната дирекция по горите ще даде конференция във връзка „ Седмица на гората - 2019 година ".

***
Търговище.
От 11.00 часа в зала 28 на Община Търговище ще бъде дадена на конференция за акция за разчистване на града и обитаемоте места преди Великден.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР