*** София. От 11.00 часа в Централното фоайе на Националната библиотека „Св.

...
***
София.
От 11.00 часа в Централното фоайе на Националната библиотека „Св.
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 22 юни 2022 г.

***

София.

От 11.00 часа в Централното предверие на Националната библиотека „ Св. св. Кирил и Методий” ще бъде открита галерия отдадена на 160 година от рождението на проф. Иван Шишманов

***

София.

От 11.00 в Зала 5 на Столичния общински съвет, на улица " Московска 33 ", ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев ще връчи първите безвъзмездни GPS устройства на хора, страдащи от деменция или друго заболяване, което крие риск от загубване.

***

София.

От 11.30 часа в Sense Rooftop Bar на ул. " Цар Освободител " 16 ще се организира полемика на тематика клинични изследвания и проучване на настройките на българите по тематиката.

***

София.

От 14.30 часа в „ Гранд хотел София “ ще се организира Втората национална конференция за дребен и междинен бизнес „ Smart Growth: Трансформация 4.0 “. Събитието се провежда от списание BGLOBAL под патронажа на Министерството на нововъведенията и растежа и със съдействието на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинни предприятия и на „ Фонд управител на финансови принадлежности в България “.

***

София.

От 19.00 часа във фоайето на на Дом на киното ще се организира среща-представяне на профилиран уебсайт с цялостната информация за българските изкачвания на международни върхове. Проекта има за цел да цифровизира архива на хроникьора на българския алпинизъм доцент Сандю Бешев, състоящ се от над 3000 записа на български изкачвания за повече от 200 върха от целия свят. В началния стадий на уеб страницата ще намерите 20 върха и към 1000 записа за първите им изкачвания.

***

Пловдив.

От 10.00 часа в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “ президентът Румен Радев ще открие Национална конференция „ Език заветен “. Форумът се провежда по самодейност на вицепрезидента Илияна Йотова и е отдаден на преподаването, съхранението и вероятностите пред българския език у нас и в чужбина.

***

Благоевград.

От 11.00 часа в Зала „ 22 септември “ Благоевград ще се организира отворено съвещание на Общинския съвет по наркотични субстанции Благоевград

***

Благоевград.

От 11.30 часа в зала 5 на Община Благоевград, кметът Илко Стоянов ще даде конференция по настоящи тематики, свързани с развиването на регионалния център.

***

Бургас.

От 18.00 часа в Културния дом на НХК ще се състои театралното зрелище „ Даскалото е COOL “

***

Велико Търново.

От 10.00 часа на плажа на р. Янтра ще се организира конференция във връзка идния Фестивал " 48 часа Варуша юг ", който ще се организира от 19 до 21 август 2022 година

***

Враца.

От 10.00 часа в Градска концертна зала ще се организира Трета общинска конференция по предучилищно обучение " Детето и светът, светът и детето "

***

Стара Загора.

От 10.00 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина “, ул. „ Българско опълчение “ 69 ще се организира Арт работилничка „ Сръчковци”.

***

Стара Загора.

От 14.00 часа в Зала 2 на Областна администрация ще се организира първото съвещание на новосформираната Областна комисия по просвета. Преди началото му проф. Наско Василев ще връчи на артиста Ивалин Димитров Почетния знак на регионалния шеф.

Ако имате предпочитание, можете да присъствате на връчването и на самото съвещание.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в., Културен център „ Стара Загора “ ще се организира постановката „ Нирвана “ от Константин Илиев на Театър 199.

***

Хасково.

От 10.00 часа в зала „ Хасково “ на Община Хасково ще се организира среща с бизнеса под името “Как да бъдем сполучливи на румънския пазар “.

***

Хасково.

От 17.30 часа в изложба „ Форум “ ще бъде открита изложбата на Павел Иванов „ В новия дом “.

***

Шумен.

От 9.00 часа в Професионална гимназия по облекло, хранене и химични технологии " Проф доктор Асен Златаров " с адрес ул. " Дедеагач " 7а ще се организира Базар за замяна на дребни движимости втора ръка (книги, облекла, игри).

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР