***София.От 11.00 часа на ул. „Алабин №39, New Kids From

...
***София.От 11.00 часа на ул. „Алабин №39, New Kids From
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 26 юни

***
София.
От 11.00 часа на ул. „ Алабин " №39, New Kids From The Block Столичният превантивно-информационен център по проблемите на зависимостите има удоволствието да ви предложения дружно да отбележим Международния ден за битка със злоупотребата и незаконния трафик на опиати.

***
София.
От 13.00 часа на пл. Славейков, Мая Манолова и представители на Изправи се България ще показват настояванията си за актуализацията на бюджета, както и управлението на новорегистрираната групировка.

***
Благоевград.
От 17.30 часа в парк „ Македония " Благоевград ще посрещне лятото с първото издание на South West Festival, на което огромният босненски реализатор Горан Брегович и неговият именит „ Оркестър за сватби и погребения " ще забавляват почитателите на балканска музика

***
Бургас.
От 18.00 часа, център за модерно изкуство и библиотека /цсиб/, цсиб, конферентна зала „ Акад. Константин Петканов " ще се състои Откриване на фестивала „ Приятелството- смисъл и избавление " Бургас и среща - диалог с режисьора проф. Иван Ничев.
В 18.30 часа ще се организира прожекция на кино лентата „ Българска рапсодия "

***
Добрич.
От 9.30 часа в Превантивно-информационен център по наркотични субстанции към Общински съвет по наркотични субстанции на Община град Добрич ще бъде открита самодейност във връзка 26-ти юни - Световен ден за битка със злоупотребата и незаконния трафик на опиати.
Тази година денят ще бъде маркиран с велопоход под надпис „ Спортът Е алтернатива‘‘.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР