*** София. От 10.00 часа в зала 3, в сградата на

...
*** София.
От 10.00 часа в зала 3, в сградата на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 30 август 2022 г.

*** София.

От 10.00 часа в зала 3, в постройката на Министерството на превоза и известията, заместник-министърът на превоза и известията Красимир Папукчийски ще даде брифинг по отношение на настоящото положение на БДЖ.

*** София.

От 11.00 часа служебният вицепремиер по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов и служебният министър на нововъведенията и растежа Александър Пулев откриват онлайн инфоден за Плана за възобновяване и резистентност. В него ще се включат още основният шеф на Групово дело ЕФК Илияна Илиева и изпълнителният шеф на Агенцията за поощряване на дребните и междинни предприятия Бойко Таков.

*** София.

От 11.00 часа в постройката на Столична Община на ул. Московска 33 ще се организира ресконференция за активността и интензивностите на „ София – европейска столица на спорта “ На срещата с медиите ще бъде показано осъщественото по рехабилитация и възобновяване на туристическата инфраструктура на Витоша, информация за най-новата зимна атракция в града, детайлности за Церемонията по връчване знамето за „ Световна столица на спорта “, Отчет от Фондацията,

Програмата за 2023 година и други В конференцията ще вземат участие Йорданка Фандъкова - кмет на София.

*** София.

От 11.30 часа в заседателната зала на 3-я етаж на Висш съдебен съвет ще се състои конференция

за показване на план „ Разработка и внедряване в правосъдната система на програмен продукт за ускорено основаване и възпроизвеждане на актове и други документи посредством диктовка и автоматизирано конвертиране на гласов запис в текст /voice-to-text/ и съпътстващи системи за обработка “

*** Благоевград.

От 9.00 часа в региона на Младежки дом, квартал „ Вароша ” и Ловен дом ще се организира следващото издание на „ СЛИВИ ЗА СМЕТ ”. Тази година акцията за разчистване на Благоевград се провежда от Сдружение „ Ние дамите ”- Благоевград, Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград и Общинско дружество „ Чистота ” – Благоевград. Това е традиция подета във времето от Сдружение „ Ние дамите “ – Благоевград, която ще обновим. В акцията могат да се включат всички, които желаят да оказват помощ да създадем Благоевград по-чист и прелъстителен град. За всички участници са обезпечени ръкавици и чували за почистването.

*** Благоевград.

От 17.30 часа, в огромната зала на Градската художествена изложба - Благоевград ще се открие независима галерия на Богомил Благоев.

*** Варна.

От 10.00 часа на Яхтено пристанище Тортуга (под Аспаруховия мост) ще се организира конференция на на тематика „ Пристанище Топлоелектрическа централа Варна – Дълбокото гърло на корупцията “.

Участници: Даниел Лорер - лидер на листата на " Продължаваме промяната " във Варна, Николай Денков, Никола Минчев, както и Благомир Коцев, Николай Стефанов и Стоян Новаков от Политическа партия - Варна.

*** Варна.

От 13.00 часа в артсалона на Радио Варна ще се организира конференция на военачалник Атанас Атанасов, ръководител на ДСБ и съпредседател на Демократична България.

*** Пловдив.

От 17.00 часа в залата на Общински съвет-Пловдив ще бъде извършено разискване на Отчета за осъществяване на бюджета на Община Пловдив за 2021 година

*** Сопот.

От 14.30 часа на бул. Христо Ботев пред блока на Техническа дирекция кметът на община Сопот – Деян Дойнов ще даде конференция по отношение на проблемите на водния цикъл на общината.

*** Стара Загора.

От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина “, ул. „ Българско опълчение “ 69 ще се проведат следните събития: Вълшебна библиотека.; Програма „ Седем континента - седем изумителни съкровищници на природата ”: Океания; Арт работилничка „ Сръчковци ”.

*** Стара Загора.

От 20.00 часа в Република България „ Захарий Княжески “ ще бъде прожектиран филмът „ Малък Самчо “, в границите на Master of Art Film Festival

*** Търговище.

От 11.00 часа в залата на учебно заведение Христо Ботев ще бъде връчена премията на Стефан за рисунката му " Пуякът в двора на баба ". Всяка година Националният замък на децата организира конкурс за рисунка на тематика " Аз и моите другари животните ".

*** Търговище.

От 19.00 часа на кръглата сцена на „ Борово око “ ще се организира концерт на Духов оркестър към Община Търговище

*** Шумен.

От 13.00 часа в Българска телеграфна агенция Шумен ще се организира конференция на " Възраждане ". На нея лидерът на листата - Николай Костадинов ще показа претендентите за народни представители за 30 МИР Шумен.

*** Хасково.

От 10.30 часа в Република България „ Хр. Смирненски “, Клуб „ Млад краевед “ ще изнесе лекция на тема– Известни хасковлии

*** Хасково.

От 11.00 часа кметът на община Хасково Станислав Дечев и екипът му ще показват празничната стратегия за Деня на Хасково - 8 септември.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР