***София. От 10.00 часа в хотел „Маринела, зала „София 1,

...
***София. От 10.00 часа в хотел „Маринела, зала „София 1,
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 25 февруари 2018

***
София.
От 10.00 часа в хотел „ Маринела ", зала „ София 1 ", ще се организира спорен енергиен конгрес на тематика " АЕЦ " Белене " - ключ към сигурността и развиването на България ".

***
София.
От 11.00 в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се организира Кръгла маса на тематика: „ Идейните, политически и организационни провокации пред Българска социалистическа партия ". Участие във форума ще вземе и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

***
София.
От 11.30 часа пред Народния спектакъл " Иван Вазов " ще се организира Народен събор в поддръжка на българската национална традиция и против Истанбулската спогодба.

***
София.
От 18.00 часа в Центъра за просвета и спор „ Червената къща " ще се организира прожекция на кино лентата „ Урок ". Заснет по автентичен случай, филмът споделя за съвсем безизходната обстановка, в която е сложена една провинциална учителка - неизплатена ипотека, неполучени заплати, неспособност да откри помощ.

***
София.
От 20.00 часа в Центъра за просвета и спор „ Червената къща " ще се организира прожекция на кино лентата „ Каръци ", който споделя историята на група съученици в дребен недодялан град. Във време, когато светът е (почти) без граници, те са родени в безпаричен град на бедна страна, без късмет да реализират каквото и да е. Филмът отразява компликациите на младото потомство в „ провинциална " България - свят, който от време на време е много по-различен от този на огромния град.

***
Варна.
От 11.00 часа в изобретателното пространство за споделена работа „ Иноватор " специалисти от Държавна организация „ Електронно ръководство " (ДАЕУ) ще образоват деца от Варна на кибер хигиена и правила за безвреден Интернет.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа, в Пресклуба на Българска телеграфна агенция - Велико Търново ще се организира конференция на партия " Български социалдемократи ", с присъединяване на генералния секретар на партията Георги Анастасов, на тематика " Каузата на българските социалдемократи ".

***
Велико Търново.
От 11.00 часа Mall Велико Търново ще стартира Второто издание на фестивала на настолните игри " Настолен град ". В 14.00 часа стартира шампионатът по „ Падемия: Оцеляване ". Известната по целия свят кооперативна игра, в която екип от учени борят смъртоносни болести, идва още веднъж на " Настолен град ".

***
Велико Търново.
От 11.30 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на партия „ Български социалдемократи ", с присъединяване на генералния секретар на партията Георги Анастасов, на тематика „ Каузата на българските социалдемократи ".

***
Горна Оряховица.
От 9.00 часа в Спортна зала „ Никола Петров " ще се организира шампионат по баскетбол мъже - Аматьорска баскетболна лига, под семейството на БК „ Локомотив " - град Горна Оряховица.

***
Добрич.
От 11.00 часа в Държавен куклен спектакъл „ Дора Габе " ще бъде показан спектакълът „ Нощна приказка " на Държавен куклен спектакъл „ Дора Габе ".

***
Павликени.
От 14.00 часа в Павликени стартира Училище за бъдещи родители „ Щъркел ".

***
Пловдив.
От 09.00 часа в храм „ Св. Марина " Пловдивският митрополит Николай ще възглави архиерейска света Литургия на Неделя Православна.

***
Пловдив.
От 16.00 часа в Limacon Event Center ще се организира безвъзмезден на практика семинар за фамилии с доведени родители и деца.

***
Пловдив.
От 19.00 часа от пл. „ Централен " ще стартира шествие на 180 публицисти от 32 страни до Римски стадион, с което ще бъде даден старт на годишна среща на Международния ски клуб на публицистите (SCIJ).

***
Русе.
От 11.30 часа пред постройката на общинската администрация, Национален предприемчив комитет за качествена и новаторска просветителна система провежда митинг под надпис „ Не на насилието в детски градини и учебни заведения ".

***
Свищов.
От 10.30 до 14.00, на ул. " Ал.Константинов " №1 (срещу Военния клуб), за втора поредна година Младежи ГЕРБ и Жени ГЕРБ, с поддръжката на Общинското управление на партията в Свищов, провеждат работилничка за мартенички.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в Куклния спектакъл ще бъде показана постановката „ Дядо вади ряпа " по Ран Босилек.

***
с. Средище/Шумен.
От 07.00 часа ще бъде открит изборния ден за частичните избори за кмет на кметство Средище.

***
Ямбол.
От 10.00 до 15.00 часа на Първа сцена в Градския парк ще се организира Състезателно дефиле „ Кукерландия " 2018 - II част.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР