*** София. От 10.00 часа в БТА ще се проведе пресконференция, на

...
***
София.
От 10.00 часа в БТА ще се проведе пресконференция, на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 18 август 2022 г.

***

София.

От 10.00 часа в Българска телеграфна агенция ще се организира конференция, на която Стефан Янев, ръководител на Политическа партия „ Български напредък “, ще показа политическите цели и визията на партията за ръководството на България.

***

София.

От 10.00 часа ще се организира брифинг заместник-министърът на външните работи и представител на Министерство на външните работи Костадин Коджабашев ще даде брифинг за представителите на медиите.

***

София.

От 11.30 часа заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Захари Христов и ръководителят на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура” Иво Иванов ще инспектират автомагистрала „ Струма “ в региона на тунел „ Железница “ и свлачищата към него.

***

София.

От 13.00 часа в централата на Политическа партия АБВ на улица „ Врабча “ 23 ще се организира конференция на Политическа партия АБВ. Темата на конференцията е: Решение за присъединяване на Политическа партия АБВ в идните избори за Народно събрание на 2 октомври 2022 г.;

***

София.

От 14.00 часа Централната изборна комисия ще организира първия постоянен брифинг по отношение на организацията на идните избори за народни представители, планувани за 2 октомври 2022 година Брифингът ще се състои в постройката на Народното събрание, пл. „ Княз Александър І “ № 1, вход откъм Ларгото.

***

Варна.

От 18.00 часа в Художествения музей „ Георги Велчев “ ще се състои откриването на изложбата “Море”. Изложбата ще е отворена за посещаване до 17 септември

***

Видин.

От 9.00 до 10.00 часа в Конферентния център на Областната администрация, екипът на публичния бранител Диана Ковачева, провежда осведомителна среща с жители и цивилен организации по Проект „ Електронна система за ръководство работата на администрацията на Омбудсмана “.

***

Разград.

От 12.00 часа, във фоайето на Областна администрация на VII етаж регионалният шеф Драгомир Златев ще награди самодейците от читалищата в района, взели участие и показали се чудесно на XII народен събор на националното творчество в Копривщица.

***

Стара Загора.

От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина “, ул. „ Българско опълчение “ 69:

Вълшебна библиотека. Програма „ Любознателни завършения с Bee-bot и Blue-bot”; Ревю на книга; Арт работилничка „ Сръчковци”.

***

Стара Загора.

От 13.00 часа от Диспечерския център нагазоизмервателна станция Стара Загора

ситуиран до с. Стамболийски, служебният министър на енергетиката Росен Христов ще даде брифинг, откакто инспектира българския сектор на Междусистемната газова връзка България – Гърция.

***

Търговище.

От 17.30 часа в Зала 1 на Художествена изложба „ Никола Маринов “ и фондация „ Международно акварелно общество – България ще бъде намерено III Международно Триенале „ Духът на акварела “

***

Шабла.

От 11.00 часа на фар Шабла ще се организира тържествено отбелязване на интернационалния ден на морските фарове, разкриване на актуализирания фар Шабла и гала по сдаване на длъжността “Началник на Хидрографска служба”
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР