***София. От 10.00 часа служебното правителство ще проведе редовно заседание. ***

...
***София.
От 10.00 часа служебното правителство ще проведе редовно заседание. ***
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 31 август 2022 г.

***София.

От 10.00 часа служебното държавно управление ще организира постоянно съвещание.

*** София.

От 10.30 часа в Централната изборна комисия ще се организира чоп на номерата в бюлетината за гласоподаване в изборите за народни представители на 2 октомври 2022 година, както и чоп на реда за показване на претендентите, регистрирани от партии и обединения, в другите форми на предизборна акция по Българска национална телевизия и БНР в изборите за народни представители на 2 октомври 2022 година

*** Благоевград.

От 11.00 часа с обред по полагане на венци и цветя пред паметника на революционера Тодор Александров, благоевградската общност ще уважи 98 години от кончината на патриота. Церемонията ще се състои пред бюст- паметника на революционера в градинката пред Съдебната палата в града.

*** Бургас.

От 11.00 часа кметът Димитър Николов ще участва на откриването на нов Център за деца с аутизъм, който се намира в ж.к. „ Славейков “ /между бл. 21 и бл. 65/. Сградата е предоставена през 2019 година от Община Бургас на съдружие „ Аутизъм през днешния ден “, водач в региона на висококвалифицираната лечебна грижа за деца с аутизъм в България, за откриване на профилирания център.

*** Варна.

От 18.30 часа варненската изложба A&G Art Meeting отваря вратите на новото си пространство в края на август за всички, изкушени от изкуството. То се намира на ул. „ Любен Каравелов “ 8.

Анна Халамян и Герхард Хорнман канят трима български художници от най-висока класа – Веселин Начев, Димитър Генчев и Милко Божков. Изложбата не е концептуална, нейното мото е „ Отново “.

*** Добрич.

От 10.00 часа, в състезателен комплекс „ Простор “, гр. Добрич, заместник-министърът на земеделието Георги Събев ще се включи в откриването на 30-тото интернационално ревю „ Селското стопанство и всичко за него “, което се провежда от „ Добрички панаир “ АД.

*** Никопол.

От 10.30 часа в Община Никопол ще бъде подписан на публична гала Общия проект за деяние и развиване посредством валоризация на културното завещание, обвързвано с Дунав, ще подпишат кметовете на общините Белене, Никопол и Гулянци. Планът за деяние, създаден от Фондация “БлуЛинк ” в границите на план DANUrB+

*** Перник.

От 09.30 часа в зала " Панорама " ще се организира съвещание на Общински съвет Перник.

*** Пловдив.

От 10.30 часа в Средно учебно заведение за възпитаници с повреден слух „ Проф. доктор Стоян Белинов “ (район „ Източен, ул. „ Прохлада “ 1). Темата на конференцията е отвод за записване на възпитаници със слухови проблеми за идната образователна година. В конференцията ще се включат родители на засегнатите деца и представители на екипа на учебното заведение.

*** Стара Загора.

От 10.00 часа в залата на Административната постройка на МТСП - Стара Загора, с адрес: ул. ”Стефан Караджа ” № 8, етаж 4, ще се организира конференция на която трите организации към Министъра на труда и обществената политика, ще показват резултатите от активността си за предходния месец, както и други настоящи за момента тематики.

*** Стара Загора.

От 19.00 часа в Стара Загора стартира Beerфест 2022. Пет вълнуващи дни, изпълнени с разнообразна музикална стратегия и качествено питие – това чака Стара Загора на 31 август. Последният ден от лятото ще натрупа мемоари с необятната усмивка и запаметяващи се песни на Орлин Павлов, изключителния емеоционален заряд на Веселин Маринов, както и колоритните и надарени Керана и Космонавтите. Трите музикални подаръка ще дадат начало на фестивала, който към този момент е традиция под липите. Официалният старт на Beerфестът 2022 ще бъде даден в 19.00 часа.

*** Шумен.

От 10.00 часа кметът Любомир Христов ще даде брифинг във връзка със почналата реализация на плана за покриване на река „ Енчова “ в Шумен.

Брифингът ще се състои на детската площадка сред улиците „ Панайот Волов “ и „ Марица “. Там той ще направи подробни уточнения за включените в плана строителни действия.

На срещата ще участва и зам.-кметът по строителство и екология инж. Боян Тодоров.

*** Хасково.

От 10.30 часа в Република България „ Хр. Смирненски “ Детски отдел ще бъде открита озложба на дребните художници от „ Лято в библиотеката “
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР