*** София. От 10.00 часа служебното правителство ще проведе редовно заседание. *** София. От

...
***
София.
От 10.00 часа служебното правителство ще проведе редовно заседание. ***
София.
От
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 26 август 2022 г.

***

София.

От 10.00 часа служебното държавно управление ще организира постоянно съвещание.

***

София.

От 10.00 часа в Пресклуба на Българска телеграфна агенция, ще се състои конференция, на която ще бъдат показани дейностите по обособена позиция №2 по план „ Да опознаем другия “. Той е ориентиран към жители на трети страни, които обитават законно в Република България, в това число лица, търсещи и получили интернационална протекция (ЛТМЗ и ЛПМЗ), както и към приемащото общество. По време на събитието ще бъде показан и алманах с персонални истории.

***

София.

От 12.00 часа Мая Манолова и членове на „ Изправи се България “ ще създадат акции пред Министерство на енергетиката, част от акцията си АнтиСПЕКУЛА.

***

София.

От 17.00 часа ще се организира гала по поднасяне на цветя на паметната плоча в градината пред Народния спектакъл „ Иван Вазов ”, откъдето през 1895 година е почнал първият проведен поход за нанагорнище на Черни връх. Там ще участват публични посетители и медии. По-късно ще бъдат положени цветя и на скулптурния монумент на Алеко Константинов на бул. „ Витоша ” и НДК.

***

Благоевград.

От 09.30 часа в зала „ 22- ри Септември “ ще се организира постоянна сесия на Общински съвет – Благоевград.

***

Благоевград.

От 10.30 часа на строевия плац на 3-то бригадно командване в Благоевград ще се организира церемониален обред по полагане на военна клетва от новоназначени военнослужещи.

***

Благоевград.

От 18.00 часа в дребна зала на Градска художествена изложба – Благоевград, Илияна Тошева ще показа своята независима галерия „ Откровения – в търсене на безконечното “.

***

Варна.

От 17.30 часа на ул. „ Дубровник “ 58, ще се състои публично разкриване и освещаване на Диализен център " Хипократ ".

***

Варна.

От 18.30 часа пред Фестивален и конгресен център, ще бъде публично намерено 30-ти Международния кино фестивал " Любовта е полуда "

Варна/к.к. „ Св. Св. Константин и Елена “.

От 20.00 часа в Аквахаус Хотел & СПА, тераса на лоби бар ще се проведат винени дегустации, лотария със СПА лечения, поп-рок стратегия, със съдействието на Община Варна

***

Добрич.

От 10.00 часа в постройката на Община град Добрич, гр. Добрич, ул. „ България “ № 12, Бизнес зала на 1-ви етаж, ще се проведат консултациите за назначение на съставите на секционните изборни комисии за изборите за Народно заседание на 2 октомври са през днешния ден.

***

Видин.

От 11.00 часа, в залата на 6 ет. в постройката на общинската администрация кметът на Община Видин доктор Цветан Ценков ще организира съвещания с представителите на политическите партии и обединения за установяване състава на секционните изборни комисии (СИК) по отношение на произвеждането на изборите за Народно заседание на 2 октомври 2022 година

***

Кюстендил.

От 10.30 часа в заседателната зала в постройката на Община Кюстендил ще се организира публично разискване на осъществяването на бюджета и сметките за средства от Европейския съюз на община Кюстендил за 2021 година и положението на общинския дълг към 31.12.2021 година.

***

Разград.

От 09.30 часа, в зала 308 на Община Разград, ще се проведат консултациите за назначение на съставите на секционните изборни комисии за изборите за Народно заседание на 2 октомври са през днешния ден.

***

Сопот.

От 11.00 часа на площад „ Иван Вазов “ в град Сопот ще се организира церемониален обред по полагане на военна клетва на новопостъпилите веоннослужещи в редиците на 61 Стрямска механизирана бригада.

***

Стара Загора.

От 9.00 часа, в зала „ П. Р. Славейков “ на Общинска администрация ще се организира изключително съвещание на Общински съвет Стара Загора.

***

Стара Загора.

От 10.00 часа, на Мемориален комплекс „ Бранителите на Стара Загора “ ще се организира церемониален обред по полагане на военна клетва от 28 новоназначени военнослужещи от гарнизоните Стара Загора, Хасково, Ямбол и Плевен.

***

Стара Загора.

От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина ”, ул. „ Българско опълчение ” 69 ще се проведат следните събития: Вълшебна библиотека. Програми: Нека ни е весело; Интерактивен магичен под - игри безспир. Пожелах да представя; Четем книгата, гледаме филма; Арт работилничка „ Сръчковци ”.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа предверие на постройката на Община Стара Загора ще бъде открита галерия отдадена на Шести интернационален арт симпозиум „ Безгранично изкуство “

Стара Загора./с. Еленино

От 18.00 часа на площада в с. Еленино ще бъдат маркирани 95 години НЧ „ Просвета – 1927 година “ с. Еленино

***

Стара Загора.

От 20.00 часа в Културен център „ Стара Загора “ ще се състои концерт на група БТР „ Мюзикъл и рок “

***

Стара Загора.

От 20.30 часа на сцената до клуб „ Drums “ ще се състои концерт на старозагорската рок тайфа „ Аудиосфера “- различен рок и хард рок

***

Търговище.

От 10.30 часа на сцената в парка на село Голямо Соколово ще се организира фестивал на обичайните детски игри „ Незабравимите игри от раклата на баба “

***

Шумен.

От 09.30 часа в 363 в постройката на общинската администрация, лметът на община Шумен кани представители на политическите партии и обединения да вземат участие в съвещания за установяване на съставите на секционните изборни комисии (СИК) за производство на избори за народни представители в Народно заседание на Република България, планувани на 2 октомври 2022 г.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР