***София. От 09.00 часа в сградата на Народното събрание (пл.

...
***София. От 09.00 часа в сградата на Народното събрание (пл.
Коментари Харесай

Предстоящи събития днес

***
София.
От 09.00 часа в постройката на Народното събрание (пл. „ Княз Александър І " № 1) ще стартира постоянното пленарно съвещание на законодателния орган.

***
София.
От 10.00 часа в постройката на Министерски съвет ще се организира седмичното държавно съвещание.

***
София.
Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Валери Симеонов привиква среща на Координационния център за връзка с българите в Украйна в Министерския съвет. След привършване на съвещанието, вицепремиерът Симеонов и участниците в срещата ще създадат изказване за медиите от 12,30 часа.

***
София.
От 16.30 часа в зала „ Тържествена " на Университета за национално и международно стопанство министърът на енергетиката Теменужка Петкова ще взе участие в гала по дипломирането на първите студенти, завършващи единствената в света интернационалната магистърска стратегия по „ Ядрена сигурност ".

***
София.
От 13.30 часа, в заседателната зала в постройката на Висшия правосъден съвет (ул. „ Екзарх Йосиф 12), ще се организира съвещание на Прокурорската гилдия.

***
София.
От 9.30 часа в София Хотел Балкан ще се организира вторият ден от семинара „ По пътя на коприната ".

***
София.
От 10.00 часа 9 Състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Красимир Н., Мирослав Ч., Радостина Н., Йонгип Д., упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 10 Състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Иван Т., Виктория Т., Георги Г., Даниел Т., Ивайло М., Станимир П., упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.30 часа в конферентната зала на Центъра за проучване на демокрацията на ул. " Александър Жендов " № 5 ще се организира обществена полемика на тематика: " Европейският енергиен съюз и съветските газови планове: алтернативи и благоприятни условия ".

***
София.
От 10.30 часа 25 състав на Софийски градски съд ще организира правосъдно съвещание по делото против Кирчо К., упрекнат в закононарушение по член 357, ал.1 от Наказателния кодекс.

***
София.
Кметът на София госпожа Йорданка Фандъкова и заместник-кметът на Столичната община в направление „ Инвестиции и строителство " госпожа Ирина Савина ще показват пред вас медиите огромните планове на София до 2020 година с европейско финансиране. Представянето ще се състои в 10:45 часа на колелото на трамвай №19 в кв. Бъкстон, локалното платно на бул. „ Цар Борис III ".

***
София.
От 11.00 часа 17 Състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Георги С., Никола Т., Атанас А., Янко А., Стоян К., Данаил Д., Тишка Т., Никола Т., Христо Д., упрекнати в нелегално превеждане през граница.

***
София.
От 11:00 часа, в постройката на Софийската професионална гимназия по туризъм ще се организира финалното събитие на акцията ПОГЛЕД КЪМ ДОБРОТО за образователната 2016/ 2017 година, която цели цели възпитаване на положително у подрастващите, по-лесен път за намиране на себе си и почит към личността на всеки, без значение от увреждане, обществен статус и други

***
София.
От 11.00 часа 11 Състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Радослав Д. упрекнат в изнудване.

***
София.
От 11.00 часа в парка на Военна академия „ Г. С. Раковски " ще се организира конференция, отдадена на осмото издание на фамозния летен фестивал „ Опера в парка ".

***
София.
От 11.00 часа в Българското учебно заведение за кучета водачи и асистенти на бул. „ Европа " 138 ще се състои формалното кръщаване на тазгодишния випуск от кучета водачи за слепи хора и кучета асистенти за хора с двигателни проблеми, които следва да преминат образование в учебното заведение към Фондация „ Очи на четири лапи ".

***
София.
От 11.00 часа, на беседката в парка на Военна академия „ Георги С. Раковски " Софийската опера и балет ще организира конференция, отдадена на осмото издание на фамозния летен фестивал " Опера в парка ".

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция, Граждански предприемчив комитет, Общинският съвет и кметът на община Белоградчик провеждат конференция, отдадена на естествената забележителност Белоградишки скали, включена в индикативния лист на предпазени територии на ЮНЕСКО.

***
София.
От 15.30 часа в Административен съд София град ще се състои четвъртото съвещание по делото за процедурата по Оценка на въздействието върху околната среда за инсталацията за изгарянето на боклуци в Топлоелектрическа централа София.

***
София.
От 18.00 часа в клуб „ Перото " ще бъде показана книгата на Красен Камбуров - „ Заветът на Медея ".

***
София.
От 18.00 часа в зала 42 на НДК ще се състои Церемонията по награждаването на спечелилите в CSR Demo Day.

***
София.
От 18.30 часа в Литературния клуб на Столична библиотека, пл. „ Славейков " № 4, ще се организира Тридесет и шестия поетически дуел сред Валери Валериев (със секундант поетът и публицист Георги Савчев) и Никола Петров (със секундант артистът Станислав Кертиков).

***
София.
От 19.00 часа недоволните поданици от „ Дружба " 2 и 1 ще излязат на митинг, който към този момент е 12-ти следващ. Протестиращите се събират пред затворената алея (от страната на Кауфланд), с цел да защитят своето право на естествен пешеходен достъп сред двата квартала.

***
Бургас.
От 10.00 часа в НЧ " Ангел Димитров 1929 " в кв. " Сарафово " ще стартира празник под надпис " Бриз в житата ".

***
Бургас.
От 11.00 часа бъде открита обновената постройка на старите казарми на 24-ти черноморски пехотен полк в Приморски парк. В нея ще се обитава Детски център за деца и младежи с увреждания.

***
Бургас.
От 15.00 часа в Районен съд ще се гледа дело, заведено от Петър Низамов против бургаски уебсайт.

***
Бургас/Поморие.
От 18.00 ч. в НЧ „ Просвета " 1888 година ще бъде показана книгата на Огнян Герджиков " Аз не бях политик ".

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа Общинският консултант от Политическа партия ГЕРБ - Иво Иванов ще се срещнат с жители в офиса на партията на ул. „ Георги Бенковски " №1.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа във фоайето на НЧ „ Надежда 1869 " ще се организира Творческо ателие „ Красотата на българския фолклор " с началник Райчо Димитров, хореограф.

***
Велико Търново.
От 16.00 часа в читалнята на библиотеката при НЧ „ Надежда 1869 " ще се организира разискване на най-новия разказ на Милен Русков „ Чамкория ".

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в огромна зала на МДТ „ К.Кисимов " ще бъде показана постановката „ Хъшове ".

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в ДКС „ Васил Левски " ще се състои Концерт на Орлин Горанов и Маргарита Хранова под мотото „ Обичам българската музика " под съпровода на Плевенската филхармония с диригент Левон Манукян.

***
Видин.
От 09.30 часа в салона на Община Видин ще се организира постоянно съвещание на Общински съвет -Видин.

***
Враца.
От 10.00 часа в градинката зад паметника на Христо Ботев ще се проведат „ Приказни пътечки " от програмата „ Лято в библиотеката 2017 ".

***
Враца.
От 10.00 часа в камерна зала на ДКТ ще бъде показана постановката „ Забрадка на слънцето " от Кирил Топалов.

***
Горна Оряховица.
От 21.00 в Летния спектакъл (при неприятно време в Зала 1 на Общината) стартира V-то Издание на Националния кино фестивал „ София Филм фест в Горна Оряховица ". Първата прожекция ще е на „ Белгийският крал ", режисьор Петер Бросенс и Джесика Удуъртс.

***
Добрич.
От 14.30 часа в Регионална библиотека „ Дора Габе " ще се организира литературна среща с консуматори на Център за обществена рехабилитация и интеграция - Добрич.

***
Добрич.
От 18.00 часа в Художествената изложба ще се организира показване на книгите „ Звезден делегат: Николай Кънчев и българската лирика " и „ Венчан до живот - моята унгарска Европа " на Марин Георгиев.

***
Казанлък.
От 10.30 часа във Военен образователен център „ Тюлбето " За първи път в България ще бъде демонстрирана амфибийната дарба на бронираната модулна машина Patriа AMV.

***
Пазарджик.
От 20.00 ч. в с.Бошуля по отношение на идните частични избори за кмет на селото ще се организира избирателен протест. Ще участват Корнелия Нинова, ръководител на Народно събрание на Българска социалистическа партия и Кирил Добрев, зам.-председател на Народно събрание на Българска социалистическа партия.

***
Плевен.
От 11.30 час в пресклуб на Българска телеграфна агенция - Плевен ще се организира конференция, във връзка възобновяване след 28-годишно спиране на оперните спектакли в летния спектакъл в парка " Кайлъка " в Плевен.

***
Пловдив.
От 9:30 часа в заседателната зала на Община Пловдив ще бъдат връчени публични грамоти на лицата, удостоени с наградата „ Най- положителния човек ".

***
Пловдив.
От 10:30 часа в градинката на кръстовището на ул. " Брезовска " с ул. " Поп Манол " кметът на Район " Северен " инж. Ральо Ралев ще открие нова детска площадка.

***
Пловдив.
От 12:00 часа в заседателна зала на Община Пловдив ще се организира конференция за план „ Разработване на Програма за възстановяване на качеството на атмосферния въздух на територията на Община Пловдив ".

***
Пловдив.
От 12:40 часа в зала №5 на Окръжен съд - Пловдив ще се организира възстановка на правосъден развой с присъединяване на възпитаници от Профилирана филантропична гимназия „ Св. Св. Кирил и Методий " гр. Пловдив.

***
Пловдив.
От 16:00 часа в зала 10 на Районен съд ще се гледа делото против мъж, упрекнат в причиняване на гибел, до момента в който е карал камион в нетрезво положение по пътя с. Йоаким Груево-Перущица.

***
Разград.
От 09.00 часа ще се организира шампионат по футбол на дребни порти за чиновници на ОДМВР - Разград и РДПБЗН-Разград на подготвителната база на ПФК „ Лудогорец " - „ Гнездо на орли ".

***
Силистра.
От 09.00 часа в ПГМТ „ Вл. Комаров " Регионалното ръководство на образованието провежда районна кръгла маса.

***
Силистра.
От 10.00 часа в учителската стая в ПГМТ „ Вл. Комаров " началникът на Регионалното ръководство на образованието ще даде конференция.

***
Стара Загора.
От 18.30 часа в залата на Регионална библиотека „ Захарий Княжески " ще се организира показване на книгата „ Конкурсът " с разкази на създателите, получили награди от състезанията за живописен текст за 2016 година на тематика „ Цветът " и „ Правата улица ".

***
Сливен.
От 9.00 часа на площада пред фонтана " Кълбото " ще се състои Открита трудова борса.

***
Хасково.
От 10.00 часа в зала " Марица " ще се организира съвещание на Комисията по сигурност на придвижването в Област Хасково.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР