*** София От 09:00 часа в хотел „Балкан, зала „Сердика,

...
*** София От 09:00 часа в хотел „Балкан, зала „Сердика,
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 24 октомври

*** София

От 09:00 часа в хотел „ Балкан ", зала „ Сердика ", комисар Мария Габриел ще открие 15-ата Национална конференция по е-Образование „ Дигиталните нововъведения в помощ на е- Образованието ". Тя ще показа политиките на Европейски Съюз за цифрово обучение, осъществяването на Плана за деяние за цифрово обучение, съответните начинания за въвеждане на цифровите технологии в интерес на просветителния развой.

От 10.00 часа в постройката на Висш съдебен съвет ще се състои чуване на зам.-главния прокурор Иван Гешев за номинацията му за основен прокурор на България.

От 10.00 часа в зала „ Рила " на хотел „ Балкан ", ще се организира конференция, на която ще бъдат показани дейностите, акциите и самодейностите на СЗО и ще бъдат разисквани партньорствата с медиите, достиженията, провокациите и проектите през миналата и тази година.

От 10.00 часа в Софийски градски съд ще се гледат две въззивни ограничения на:
- Цветан Гечев - упрекнат за хулиганските дейности по време на мача сред България и Англия - Двамата афганистански жители, упрекнати за изнасилването на 17-годишно момиче.

От 10.30 часа в 501 зала на ВУЗФ, ще се организира конференция на тематика: „ Кръгова стопанска система и
устойчиви финанси ".

От 11.00 часа в постройката на Главна дирекция „ Национална полиция " ще се организира брифинг за подхванатите ограничения от Министерство на вътрешните работи за защита на публичния ред и естественото протичане на изборния развой в страната. Участие ще вземат представители на „ Охранителна полиция " - Столична дирекция на вътрешните работи и ГДНП, ГДПБЗН и Дирекция „ Български документи за идентичност ".

От 11.00 часа в Парк хотел „ Москва ", заместник-министърът на труда и обществената политика Лазар Лазаров ще открие конференция за резултата от провежданата политика на пазара на труда, финансирана със средства от държавния бюджет.

От 11.00 часа в къща-музей „ Пейо К. Яворов ", в наличието на заместник-кмета доктор Тодор Чобанов, къщата-музей „ Пейо К. Яворов " публично става благосъстоятелност на Столична община.

От 11.30 часа министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев ще участва на формалното разкриване на напълно реновирания Специализиран комплекс по изгаряне и пластична хирургия към УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов ".

От 12.30 часа на ул. „ Черковна " № 90 ще се състои брифинг на Специализираната прокуратура във връзска с проблема „ Несебър ".

От 15.30 в Министерство на външните работи вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева ще одобри министъра на външните работи и европейските въпроси на Словашката република Мирослав Лайчак.

От 19.00 часа в зала 3 на НДК, на публична гала на професионалния празник на строителите, за 12-и следващ път ще бъдат връчени оценките на най-хубавите строителни компании в сектора.

*** Благоевград

От 10.30 часа в постройката на ОДМВР ще се организира брифинг във връзка със основаната от ОДМВР Благоевград организация за застраховане на реда и сигурността преди, по време и след края на идните избори за общински съветници и за кметове в обитаемоте места.

*** Кюстендил

От 10.30 часа в Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи ще бъдат показани подхванатите ограничения и основана организация за безпроблемно протичане на изборите в Кюстендилска област.

От 18.00 часа пред Драматичния спектакъл в града ще се организира избирателен концерт на претендента за кмет Петър Паунов, лидер на листата на Местна коалиция „ ГЕРБ, Съюз на демократичните сили, ВМРО-БНД, ДБГ, ЗНС, Обединени земеделци ".

*** Перник

От 11.00 часа ще бъде направена първата копка на първи стадий от реконструкцията и подмяната на водопроводната мрежа по републиканския път Драгичево -Рударци - Кладница.

*** Плевен

От 11.00 часа в зала „ Магнум " ще се състои двойна тържествена промоция на Випуск 2019 здравни експерти на Факултет „ Здравни грижи " и Медицински лицей като част от честванията, отдадени на 45-годишния празник на МУ-Плевен.

*** Пловдив

От 10:30 часа претендентът на АБВ за кмет на Пловдив Любомира Ганчева ще направи подаяние на библиотека " Иван Вазов " - Пловдив.

*** Русе

От 11.00 часа в зала „ Свети Георги " на Областна администрация Русе ще се организира съвещание на Постоянно настоящата междуведомствена регионална епизоотична комисия.

*** Шумен

От 10:00 часа в ОДМВР ще се организира брифинг за готовността на регионалната дирекция по отношение на идните избори.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР