*** София От 09.00 часа ще се проведе заседание на

...
*** София От 09.00 часа ще се проведе заседание на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 21 ноември

*** София

От 09.00 часа ще се организира съвещание на Народното събрание.

От 09:00 часа във Френския институт ще се състои конгрес, ще показа положителни европейски практики за децентрализирано произвеждане на електрическа енергия от възобновими енергийни източници. В полемиката ще се включат доцент доктор Атанас Георгиев - декан на Стопанския факултет на СУ „ Св. Климент Охридски ",Калоян Стайков от Институт за пазарна стопанска система, Игнасио Наваро - енергиен специалист в „ Грийнпийс " - Гърция и други

От 09:30 часа в Аулата на СУ ще се организира Международна конференция на тематика: „ Япония и Европейския Югоизток - над 100 години политически, стопански, културни и университетски взаимоотношения ".

От 10.00 часа в зала „ Мусала 1 " хотел „ Хилтън ", ще бъде показан разбор на провокациите пред консолидираното на маргинализираните етнокултурни общности в българското общество посредством спорта с фокус върху ромите и мигрантите, както и създадения механизъм за дейно приобщаване на тези общности посредством спортни начинания.

От 10.00 часа в Административен съд - София на ул. „ Вашингтон " № 17 ще се гледа делото на Мая Манолова за анулиране на изборите за кмет на столицата.

От 10:30 часа в хотел InterContinental (Бална зала), организацията на евреите в България „ Шалом ", Американският еврейски комитет и Световният еврейски конгрес провеждат уъркшоп на тематика: „ Няма място за тирада на ненавист ".

От 10.30 часа в зала 3 на НДК ще се открие първата интердисциплинарна интернационална среща полемика „ RELOGIA Триалози 2019 - Наука-Изкуство-Технологии " с присъединяване на министъра на образованието Красимир Вълчев, вицепремиера Томислав Дончев, заместник-министъра на културата Амелия Гешева и генералния шеф на ЦЕРН доктор Фабиола Джаноти. От 11.30 часа в София Тех Парк министър Вълчев и доктор Джаноти ще открият галерия, отдадена на 20 година от приемането на Република България за пълновръстен член на ЦЕРН.

От 11:00 часа в зала 6, етаж 5, в постройката на Министерството на превоза, осведомителните
технологии и известията, ИА „ Автомобилна администрация " ще показа план за надграждане на електронни регистри и системата за надзор.

От 11.00 часа в Първа зала на Столична община на ул. „ Московска " № 33 заместник-кметът Йоана Христова ще показа плана на план-сметка за дейностите по сметоизвозването.

От 11:00 часа в хотел „ Анел " (бул. „ Тодор Александров " № 14) ще се организира конференция във връзка формалното показване на резултатите от изчерпателен разбор за отрицателните последици от деинституционализацията на деца в България.

От 12:00 часа в пространството до НДК Фондация " ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ " открива монумент на бележития българин Симеон Радев.

От 15.00 часа в зала 6 на НДК министър Десислава Танева ще връчи наградата Агробизнесмен на България за 2019 година

От 16.00 часа на „ Дондуков " 2 президентът ще бъде хазаин на церемонията по връчването на четиринадесетите годишни награди „ Най-голям корпоративен донор ".

От 17.00 часа в зала 1 на НДК вицепрезидентът Илияна Йотова ще участва на концертспектакъла „ Празника на положителното ".

*** Бургас

От 17.30 часа в зала " Георги Баев " на КЦ " Морско казино " ще се организира осведомителна среща по плана за замяна на „ дървените печки " с екологично отопление.

*** Видин

От 10:30 часа в офиса си на пл. „ Бдинци " -2 екипът на Областен информативен център-Видин ще организира осведомителна среща по процедури „ Споделена визия за екологичната мрежа Натура 2000 в България " и „ Изготвяне/актуализиране на проекти за деяние за типове ", финансирани от Оперативна стратегия „ Околна среда " 2014-2020 година

*** Велико Търново

От 9.30 часа в огромна зала на Община Велико Търново продължава Трета национална среща на специалистите по обществени действия и опазване на здравето от общините - спорен конгрес през целия ден.

От 11.00 часа в читалище „ Надежда 1869 " ще бъде маркиран Деня на Християнското семейство концерт.

От 12.00 часа пред постройката на Общината ще се организира акция „ Аз не пуша " във връзка Международния ден без тютюнопушене.

От 16.00 часа в Ритуална зала на Общината ще бъде маркиран Деня на Християнското семейство.

От 17.00 часа в Изложбени зали „ Рафаел Михайлов " ще се организира разкриване на IV Национално биенале на рисунката - Велико Търново 2019.

*** Златоград

От 15.00 часа ще се организира тържествено съвещание на Общински съвет - Златоград, отдадено на освобождението на Златоград.

От 16.00 часа ще бъдат поднесени венци и цветя пред паметниците и паметните плочи в града.

От 17.00 часа на централния площад ще има церемониален обред и проверка-заря, с присъединяване на 101 Алпийски полк и представителния духов оркестър на Военновъздушните сили град Пловдив.

*** с. Момчиловци

От 17.00 часа в ритуалната зала на кметство Момчиловци ще бъде маркиран празникът Въведение Богородично, като четири двойки, празнуващи златни сватби, ще възобновят обетите си.

*** Перник

От 9.30 часа в зала " Панорама ", ще се организира съвещание на Общинския съвет.

От 13.00 часа ще даде конференция Политическа партия АБВ - националният водач на партията Румен Петков и регионалният водач Цветан Антов.

*** Пловдив

В 11.30 часа пред храм „ Свето Преображение Господне " ще бъдат раздадени към 300 порции риба във връзка Деня на християнското семейство.

В 15.30 часа в Комплекса за обществени услуги за деца и фамилии ще се организира заключително събитие от Информационна акция по приемна грижа „ Приеми ме с любов ".

В 18.00 часа в изложбената зала „ 2019 " Областният координатор на ГЕРБ и кмет на Пловдив в интервала 2011 - 2019 година инж. Иван Тотев ще направи доклад на своята активност.

*** с. Полковник

От 09.00 часа в село Полковник, Серафимово архиерейският наместник на Смолянска духовна околия Негово Високопреподобие архимандрит Висарион ще отслужи светата божествена Литургия във връзка храмовия празник на църквата „ Въведение Богородично ".

*** Стара Загора

От 12.30 часа в офиса на локалния публичен медиатор Надежда Чакърова - Николова, омбудсманът Диана Ковачева ще организира изнесена приемна в града.

*** Троян

От 10.30 часа в хотел „ Балкан ", курорт „ Чифлика " заместник-министър Вергиния Кръстева ще открие 5-то издание на годишния форум-семинар на производителите на малини и ягодоплодни.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР