София. Очакваме на Конференцията за бъдещето на Европа да има

...
София. Очакваме на Конференцията за бъдещето на Европа да има
Коментари Харесай

Евродепутатът от ГЕРБ / ЕНП Андрей Ковачев: Очакваме на Конференцията за бъдещето на Европа да има ясни и конкретни предложения, които да не останат само на хартия и думи

София. Очакваме на Конференцията за бъдещето на Европа да има ясни и съответни оферти, които да не останат единствено на хартия и думи. Това сподели в изявление за Агенция „ Фокус “ евродепутатът от ГЕРБ / ЕНП Андрей Ковачев за Деня на Европа.

Той изясни, че началото на конференцията на 9 май не е инцидентно и има символика.
„ Всеки, който желае да бъде чут, може да бъде чут през идващите няколко месеца, докато ще продължи работата на тази конференция. Тя би трябвало да приключи с съответни оферти по какъв начин да създадем нашия Европейски Съюз по-ефективен, подготвен за новите провокации пред нас, с цел да можем да се конкурираме с останалия свят, с Китай, Съединени американски щати, Източна Азия, Южна Америка и всички други, които също влагат в положително качество на артикули и услуги, в работни места. За да можем да запазим и да усилваме нашите работни места и да покачваме виталния стандарт в Европа, би трябвало да влагаме в научна и развойна активност “, уточни още Андрей Ковачев.
Според него главното е какво желаеме като добавена стойност към напъните на всяко национално държавно управление, на всяка страна, да получим от Европейски Съюз.
Деница КИТАНОВА

Пълния текст на изявлението четете по-късно в раздел „ Мнение “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР