София. Община Златоград отправи признателност към екипите на Електроенергийния системен

...
София. Община Златоград отправи признателност към екипите на Електроенергийния системен
Коментари Харесай

Община Златоград отправи признателност към екипите на Електроенергийния системен оператор за решаващата намеса за овладяване на критичната ситуация в града

София. Община Златоград насочи благодарност към екипите на Електроенергийния систематичен оператор (ЕСО) за решаващата интервенция за преодоляване на сериозната обстановка в родопския град. Това оповестиха от пресцентъра на ЕСО .

Благодарственото писмо от кмета на Община Златоград Мирослав Янчев, адресирано до изпълнителния шеф на Електроенергийния систематичен оператор Ангелин Цачев, декларира благодарност за навременната интервенция на екипите на електропреносния оператор за преодоляване на сериозната обстановка в региона на Родопите през миналите дни. „ Навременната и съответна интервенция на вашите чиновници съумяха да отстранят повреда в мъчно наличен сектор и не се позволи наводнение на рудниците в село Ерма река “, се споделя в благодарственото писмо до ЕСО от кмета на Община Златоград.

„ Високият професионализъм и качествената работа в екип сполучливо предотвратиха доста по-сериозни последствия за жителите на Община Златоград “, продължава с думи на благодарност кметът на родопския град Мирослав Янчев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР