София. Най справедливото преизчисление на пенсиите е на БСП. Това

...
София. Най справедливото преизчисление на пенсиите е на БСП. Това
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Най справедливото преизчисление на пенсиите е на БСП

София. Най справедливото преизчисление на пенсиите е на Българска социалистическа партия. Това съобщи от парламентарната естрада националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .

" Само преди няколко месеца в предния парламент, когато всички партии подкрепихме на първо четене законопроектът на Българска социалистическа партия - да бъдат преизчислени пенсиите на всички български пенсионери по отношение на осигурителния приход от 2018 година
Това, което предлага служебното държавно управление е положително, ние го поддържаме, ще гласуваме За, само че не е задоволително. Това, което би трябвало да възвърне справедливостта е пенсиите да бъдат преизчислени по отношение на осигурителния приход за 2018г. Последно това преизчисляване е правено 2008г.
Всички заявихте, че подкрепяте законопроекта и не ви стига времето.
Нека бъдем почтени по отношение на нашите родители и да създадем по този начин пенсионерите да имат почтени пенсии ", уточни Свиленски.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР