София. Най-силният коз на премиера Бойко Борисов в преговорите с

...
София. Най-силният коз на премиера Бойко Борисов в преговорите с
Коментари Харесай

Петко Ангелов, превозвач: Най-силният коз на премиера Борисов в преговорите с Еманюел Макрон са неспазените обещания за рестрикциите срещу българските превозвачи

София. Най-силният коз на премиера Бойко Борисов в договарянията с Еманюел Макрон са неспазените от първото посещаване на френския президент обещания, засягащи рестрикциите против българските превозвачи. Това сподели за вечерния блок „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ превозвачът Петко Ангелов след провелия се диалог и получената поддръжка от министър-председателя.
„ Премиерът се ангажира, че ще договаря с евродепутатите, както и с френския президент Еманюел Макрон и с немския канцлер Ангела Меркел. Според него ще търсим компромисен вид, който да удовлетворява и двете страни, а ние декларирахме, че желаеме излизане от Европейски Съюз, тъй като подобен не ни е необходим. Това е по този начин, тъй като вместо признатото от Европейски Съюз свободно придвижване на хора, товари и капитали, ние виждаме рестрикции. И въпреки всичко българските превозвачи сме удовлетворени от днешната среща – помощ ще ни бъде оказана “, разяснява Петко Ангелов. Той бе безапелационен, че митинг на 16-и и 17-и май ще има и добави, че той не е против българското държавно управление, а против европейските институции. Според него митингът на българските превозвачи ще продължи и пред постройката на Европейския парламент в Брюксел.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР