София. Най-дългоочакваното шесто издание на Beerфестът“ в Стара Загора ще

...
София. Най-дългоочакваното шесто издание на Beerфестът“ в Стара Загора ще
Коментари Харесай

Най-дългоочакваното шесто издание на „Beerфестът“ в Стара Загора ще се проведе от 2 до 5 септември

София. Най-дългоочакваното шесто издание на „ Beerфестът “ в Стара Загора ще се организира от 2 до 5 септември от 19:00 часа на поляната до парк „ Загорка “. Това оповестиха от пресцентъра на общината .

Традиционният бирен фестивал се завръща през тази година, с цел да донесе празнично въодушевление на жителите и гостите на града. Община Стара Загора и пивоварна Загорка са подготвили извънредно богата музикална стратегия, качествено обичайно и крафт питие и доста изненади, на които ще могат да се насладят посетителите в продължение на четири дни.

Както в предходни издания, и тази година биреният фестивал в Стара Загора е със свободен вход и ще събере старозагорци и всички посетители на града под звуците на обичани рок, поп, пънк и хип-хоп осъществявания.

На сцената на „ Beerфестът “ се качват двама от най-обичаните български реализатори – Любо Киров и Михаела Маринова още в първата вечер. Тематична хип-хоп вечер събира имената на огромните 100 кила, Лора Караджова и Кристо, а феновете на пънка ще бъдат посрещнати от легендите Светльо Витков, Ерол Ибрахимов и Кольо Гилъна от група ЕКС. Разтърсващо шоу са подготвили и най-големите рок имена от Фондацията в състав – Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, а специфични посетители ще бъдат Наско от Б.Т.Р., Звезди от АХАТ и Славин Славчев.

Beerфестът се организира още от 2015 година и през годините последователно се трансформира в доста значима част от календара със събития на Стара Загора. Негови уредници още от старта му са Община Стара Загора и пивоварна „ Загорка “.

Повече детайлности за цялата стратегия и любопитна информация за „ Beerфестът “ можете да откриете на страницата на фестивала на www.facebook.com/thebeerfest.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР