София. Налагането на санкции е непродуктивно решение, което започва да

...
София. Налагането на санкции е непродуктивно решение, което започва да
Коментари Харесай

Румен Петков: Едно престъпление не оправдава друго, но когато бъде премълчано, ни прави съучастници

София. Налагането на наказания е непродуктивно решение, което стартира да придобива темперамент на гротеска. Така ръководителят на АБВ Румен Петков разяснява събитията към войната в Украйна, оповестиха от пресцентъра на партията . Ние, Европа, ставаме за смях и за позор, добави той и даде за образец финансовите наказания към Путин, дъщерите на Путин, Лавров..

„ На Байдън синът извърши грабежи в Украйна, извърши измами в Съединени американски щати, въз основата на грабежите си в Украйна – това не смущава никого. Но глобите удрят Европа. Това, че медиите крият големите митинги из Европа, отводи да бъдат товарени оръжия на кораби за Украйна … Това, че ние желаеме да скрием истината от себе си, не прави истината незабележима. Неказвайки цялата истина, ставаме съучастници в извънредно тежки закононарушения. Извергът няма Родина, извергът няма народност, извергът е изрод “.

Румен Петков акцентира, че едно закононарушение не оправдава друго, само че когато бъде недоизказано, ни прави съучастници.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР