София. Над 700 граждани се подписаха в Казанлък в подписката

...
София. Над 700 граждани се подписаха в Казанлък в подписката
Коментари Харесай

БСП: Над 700 казанлъчани, заедно с Драгомир Стойнев, са против сделката за „ЧЕЗ България”

София. Над 700 жители се подписаха в Казанлък в подписката за повреждане на договорката за „ ЧЕЗ България ”, стартирала първа в Града на розите. Жителите на Казанлък се включиха в националната гражданска самодейност с настояването страната да анулира договорката. Това оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия .
„ Кажете ни какво остава прикрито за нас, ту има документи – ту няма, приказва се за арбитраж, за искания против страната ни, всичко това ще тежи на нас, българите, по тази причина сме тук, с цел да кажем „ стига ”, с тези думи голям брой жители посрещнаха зам.-председателя на ПГ „ Българска социалистическа партия за България ” Драгомир Стойнев и депутатите Донка Симеонова и Георги Гьоков на една от централните казанлъшки улици.
„ Тази договорка е образец на едно огромно задкулисие, очевидно е, че този, който вземе тази договорка, ще работи срещу страната и ще свидетелства за чешката компания на огромния арбитраж, който ЧЕЗ водят. Това демонстрира, че страната просто липсва и ние желаеме народът да се разсъни. Тази договорка би трябвало да бъде анулирана и страната още веднъж и напълно да си върне контрола без да има други акционери върху електроразпределителното сдружение ”, сподели Стойнев. Според него все едно локалната гумаджийница да купи БМВ, казусът е подобен – една дребна компания, без история, никой не я знае, и внезапно купува едно от огромните енергийни предприятия в страната.
„ Затова ние желаеме да застанем дружно, да покажем че има страна, има народ, който не може повече да търпи сходни произволи на ръководещите, които зад тила на българските жители, вършат далавери, да се подпишем и да кажем НЕ! ”, безапелационни са народните представители. Те благодариха на жителите, на младите, на общинските съветници на левицата и на социалистите за инициативността и интензивността им. По думите на депутати и жители страната може да бъде добър собственик, само че неприятното е, когато се обвързва с мафията - „ Да спрем паралелната страна, като будни български жители, които желаеме да има правдивост ”. „ Тази подписка става огромна в цялата страна, тъй като, в случай че през днешния ден е ЧЕЗ, на следващия ден може да са другите сдружения, и това е част от държавната ни сигурност ”, подчертаха депутатите.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР