София. На мобилния пункт за опасни отпадъци, разкрит във връзка

...
София. На мобилния пункт за опасни отпадъци, разкрит във връзка
Коментари Харесай

София: Над 41 литра опасни отпадъци са предадени в мобилния пункт на Столична община в рамките на Европейската седмица за намаляване на отпадъците

София. На мобилния пункт за рискови боклуци, оголен по отношение на присъединяване на Столична община в Европейската седмица за понижаване на отпадъците, са предадени 41.5 литра боклуци. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община . Същите ще бъдат следващо обезвредени и по този начин ще се подсигурява вярното им отнасяне и ще се избегне замърсяване на околната среда.
Във връзка с присъединяване на Столична община в Европейската седмица за понижаване на отпадъците, бяха разкрити два изключителни мобилни пункта – за рискови боклуци и за електрическо и електронно съоръжение. Събитията ще завършат с показване на фешън сбирка, направена от рециклиран остарял текстил. Текстилът беше събран в границите на проведена самодейност на Столична община, която се състоя през септември и беше ориентирана към повишение на смисъла от разделното събиране на текстилни боклуци за другите съставни елементи на околната среда, в това число и за качеството на въздуха.
Ревюто ще се състои от 19.00 часа в зала 6А на НДК, в границите на стилните ревюта, част от Sofia Green Fashion Days.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР