София. На 6 септември 1885 година нашият народ се обединява

...
София. На 6 септември 1885 година нашият народ се обединява
Коментари Харесай

Председателя на парламента Ива Митева: На 6 септември 1885 г. нашият народ се обединява в отстояването на националните си интереси и ясно заявява желанието си българите да живеят заедно в своя държава

София. На 6 септември 1885 година нашият народ се сплотява в отстояването на националните си ползи и ясно декларира желанието си българите да живеят дружно в своя страна. Това показва ръководителят на Народното събрание Ива Митева в приветствен адрес към всички български жители във връзка Съединението, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание .

" Скъпи сънародници,
Сърдечно Ви приветствам във връзка 136-ата годишнина от Съединението на Княжество България и Източна Румелия.
На 6 септември 1885 година нашият народ се сплотява в отстояването на националните си ползи и ясно декларира желанието си българите да живеят дружно в своя страна. Зад общата цел застава цялото общество и демонстрира, че за реализирането на огромните дела е нужно единение и единодушие “, уточни Митева.

„ За страдание, 46-ото Народно заседание не стана образец за единство в името на намирането на значимите за страната решения. Вярвам, че политическите сили са си извлекли нужните поучения и ще бъдат по-конструктивни и диалогични в идващия парламент, с цел да не разочароват за следващ път българските жители.
Честит празник! ", сподели още Ива Митева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР