София. На 14 април в Люксембург се е провел Съвет

...
София. На 14 април в Люксембург се е провел Съвет
Коментари Харесай

ПП Възраждане: Правителството заобикаля парламента и изпраща оръжия за Украйна

София. На 14 април в Люксембург се е провел Съвет външни работи на Европейския съюз, на който е участвал и българският министър на външните работи Теодора Генчовска, оповестиха от Политическа партия " Възраждане " . На този Съвет е било взето решение да се усили на 1,5 милиарда евро военната помощ на Европейския съюз за Украйна.
Решението е било взето с консенсус, т.е. оповестило се е проекто-решение с последна дата, на която да бъде признато.

Ако представителите на страните не възразят, до избран ден и час, решението влиза в действие.
В случай на възражения несъгласната страна е можела да направи декларация в дух на противоречие, или да гласоподава " въздържал се ".

При подобен акт на противоречие съответната страна е можело да не взе участие във военното финансиране с оръжия на Украйна.

В разследване на появилата се е информация от Борел, че България и Унгария вземат участие в тези 1,5 милиарда евро, значи че ние като страна не сме възразили.

БСП, като част от ръководещата четворна коалиция, непрекъснато твърди, че " България няма да изпрати и един патрон във войната ".

Президентът също декларира неведнъж, че България не трябва да се въвлича във войната, а изпращането на оръжие крие риск да бъдем въвлечем.

Вероятно този извършен съвет в Люксембург ще се употребява от българското държавно управление, което за всички е известно, че е на директно управление от дипломатите на Съединени американски щати в американското посолство, с цел да изпрати оръжия за Украйна и да преодолее разискването на това в Народното събрание.
С решенията си ръководещите излагат живота на всички българи на заплаха. Ето за какво Възраждане упорства за незабавна оставка на държавното управление и предварителни парламентарни избори.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР