София. Мисля, че президентът Радев сега е изправен пред изключително

...
София. Мисля, че президентът Радев сега е изправен пред изключително
Коментари Харесай

Румен Петков, АБВ: Президентът Радев сега е изправен пред деликатната ситуация да гарантира приемането на няколко законопроекта с бутането на мандатите

София. Мисля, че президентът Радев в този момент е изправен пред извънредно деликатната обстановка да подсигурява приемането на няколко законопроеткта с бутането на мандатите. Това сподели водачът на Политическа партия АБВ Румен Петков по време на конференция в централата на партията, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Аз не мисля, че връщането на мандата през днешния ден е някаква изненада. Поведението на господин Трифонов и изявлението на господин Йорданов в първия парламентарен ден бяха доста ясни, Г-н Йорданов сподели, че напълно скоро ще стане ясно по кое време ще завърши животът на това Народно заседание. Няма различен избор. Впечатлява това ридание от „ Изправи се! Мутри, вън “ и от „ Да, България “ с 10 000 лв. заплата “, сподели още Петков.

Той уточни, че в случай че има поредност, то възможни последващи избори би трябвало да бъдат на 11 юли. „ Ако има някаква поредност, изборите би трябвало да бъдат на 11 юли. Лично ще се развличам, в случай че Българска социалистическа партия внесе проектокабинет в Народното събрание, тъй като той ще бъде гласуван, нямам никакво подозрение “, добави той.

Габриела ГАНЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР