София. Лидерът на БСП Корнелия Нинова провежда срещи с областните

...
София. Лидерът на БСП Корнелия Нинова провежда срещи с областните
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Ние гарантираме стабилност и намиране на работещи решения

София. Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова организира срещи с регионалните управления на партията за подготовка на парламентарните избори. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Обсъждат се социално-икономическите проблеми по места, нарастването на цените, положението на бизнеса, работни места и приходи.

„ Искам дружно със структурите да вземем решение за политическата, организационната и кадрова подготовка на партията за тези избори. Ние сме партията, която стартира битка против остарелия модел на ръководство още преди 5 години, само че ние подсигуряваме и непоклатимост, съответни решения, поредност и диалогичност.
Вие сте тези, които би трябвало да дадете по места сигурност на хората. Идва тежка рецесия. Тя може да се реши единствено с работещи и рационални дейности, а не с популизъм и страсти. Ние можем да предприемем тези дейности ", съобщи Нинова по време на срещите.

Днес ще се организират Такива с регионалните управления на Перник, Плевен, Враца, Пловдив област и Стара Загора. Утре срещите не престават с други пет области.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР