София. Изправям се пред вас, като един от вас, като

...
София. Изправям се пред вас, като един от вас, като
Коментари Харесай

Павел Вълнев е уверен в успеха на Републиканци за България в региона на Кърджали

София. Изправям се пред вас, като един от вас, като горделив родопчанин, роден в Девин, учил в Смолян и съумял в Съединени американски щати. Това сподели при откриването на офиса на Политическа партия „ Републиканци за България “ в Кирково зам.-председателят на партията Павел Вълнев, оповестиха от пресцентъра на партията .

„ България повече не може да се ръководи от джипката и от прозореца да се раздават нашите пари. Досега бяхме мачкани от Движение за права и свободи, в този момент сме мачкани и от ГЕРБ, и от Движение за права и свободи. Благодаря Ви скъпи другари, че дружно ще победим страха, че дружно ще реализираме един добър резултат в Родопите. Тук, където се смята, че бастионът на Движение за права и свободи е непревземаем “, сподели още Вълнев.

„ Защо ГЕРБ нямат очи да се изправят пред вас очи в очи? Защо приказват единствено през Facebook и отбягват и хората, и медиите? “, попита той. „ Нашата съвест е чиста. Затова сме измежду вас и дружно ще създадем България страна с правила “, уверен е Вълнев.

„ България не наподобява на европейска страна, тя към този момент е по-зле и от африканските републики. Нямаме конкурентна стопанска система, а комунистически капитализъм. Парите и държавните поръчки се раздават през прозореца на джипката. Заедно ще променим всичко това “, добави Павел Вълнев.

Според него Борисов е изгубил борбата с пандемията, в България царува цялостен безпорядък с имунизациите и някой е задължен да поеме политическата отговорност за това.

Десетки хора от Кирково се събраха за откриването на офиса на Политическа партия „ Републиканци за България “, макар дъждовното време.

„ Искам да поздравя всички другари от Кирково и Кърджалийска област за доблестта и куража, както и да поздравя регионалния координатор и лидер на листата Илия Илиев, за смелостта да се надигнем против ГЕРБ и Движение за права и свободи. За това, че имаме прелестна листа - с младежи, на които желаеме да дадем късмет да работят и да се развиват в България “, обърна се към хората ръководителят на партията Цветан Цветанов. Според него Републиканци за България и българският народ дружно водят борба за връщане на нормалността в страната.

„ Ще работим дружно за господство на закона. Ще унищожим бюрокрацията като създадем работещо електронно държавно управление и работещи общински администрации. Ще работим за процъфтяващи райони и разцвет на Родопския край. Ще отстояваме нашите ограничения за опазване и поощряване на дребния, фамилния и междинния бизнес “, сподели още Цветан Цветанов.

Истински възторг провокира прочувственото изявление на кмета на село Велешани Севим Салиф, който е част от листата в 9 МИР-Кърджали.

„ С генерали като Цветан Цветанов и Павел Вълнев, ние елементарните бойци на Републиката сме въодушевени и мобилизирани да водим и най-страшните борби. Водихме ги и преди за ГЕРБ. Велешани беше първото мюсюлманско село с кмет от ГЕРБ. Но Цвета Караянчева и ГЕРБ ни не помниха и обърнаха тил. В нашето село се случиха прелестни неща първоначално.
Построихме джамия, имаме и канализация. Но след това те се трансформираха. ГЕРБ се промени и към този момент нищо не е същото “, сподели Севим Салиф.

По-късно представителите на партията организираха диалози със симпатизанти в Кърджали. Хората приветстваха с усмивки Цветан Цветанов, Павел Вълнев и лидерът на листата Илия Илиев.

„ Един от огромните проблеми на Кърджали е неналичието на околовръстен път и преминаващия тежък трафик през града. За решаването на този проблем работих още като регионален шеф. ГЕРБ единствено довършват един подготвен и контрактуван план “, сподели Илия Илиев.

Цветан Цветанов се поздрави и приказва персонално с десетки хора в Кърджали.
„ Много е значимо да създадем значим и осведомен избор за бъдещето на България. През 2021 година правилният избор е номер 21 в интегралната бюлетина “, уверен е Цветан Цветанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР