София. Изпълнителният директор на НКИЗ д-р Антоанета Барес беше сред

...
София. Изпълнителният директор на НКИЗ д-р Антоанета Барес беше сред
Коментари Харесай

Д-р Антоанета Барес участва в церемонията за първа копка на голям логистичен център в Индустриален парк София-Божурище

София. Изпълнителният шеф на НКИЗ доктор Антоанета Барес беше измежду формалните посетители на церемонията за първа копка на Transpress - една от водещите български транспортно-логистични компании. Това оповестиха от пресцентъра на НКИЗ .

Фирмата ще построи нов и съвременен логистичен хъб в Индустриален парк София-Божурище, като инвестицията ще е в размер на 10 млн. лв.. Поетапно с реализацията му ще бъдат открити към 100 работни места.

„ За мен е наслаждение да създадем първа копка на новата съвременна логистична база на компания, която продължава да се развива в сложни стопански условия. В лицето на страната се надявам да продължавате да имате почтен и предан сътрудник, съобщи заместник-министърът на стопанската система Калина Константинова.

„ Благодаря ви, че сте част от огромното семейство на Национална компания индустриални зони. Пожелавам ви още доста товари, които да бъдат обработени в новия логистичен център. Успех на екипа! “, сподели изпълнителният шеф на НКИЗ доктор Антоанета Барес.

Управителят на компанията Веселин Стоянов от своя страна изрече признателност на институциите в лицето на Министерство на стопанската система и на Българската организация за вложения за това, че са подкрепили плана със документ клас А. „ Убеден съм, че услугата, която ще предоставим тук ще бъде оценена от нашите сътрудници. Благодаря на Национална компания индустриални зони, че бяха и са с нас във всяка една наша стъпка в построяването на логистичния център “, сподели Веселин Стоянов.

От думите му стана ясно, че по проект модерната база би трябвало да проработи в края на 2022 година. Логистичният хъб ще бъде с обща повърхност 40 дка и 8 хиляди кв. м. застроена повърхност, която ще включва крос-докинг платформа и склад за обработка на товари, зона за систематизиране на колета и артикули, както и офисна част и център за обслужване на клиенти. Проектът планува построяването на 60 рампи, което ще разреши едновременното товарене и разтоварване на 60 камиона с режим на работа 24/7 по стандартите за световна компания. В базата ще се обработват до 12 000 тона на денонощие. Паркинг зоната може да поеме до 100 камиона и 300 автомобила. С тези параметри логистичният център ще бъде без аналог у нас и с най-голямата крос-докинг платформа за обработка на палетни колета.

В церемонията за първа копка участваха заместник-изпълнителният шеф на Българска организация за вложения Маджиде Ахмедова и заместник-кметът на община Божурище Ангел Бухларски.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР