София. Изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони“ (НКИЗ) ЕАД

...
София. Изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони“ (НКИЗ) ЕАД
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на „Национална компания индустриални зони“ Антоанета Барес получи награда „Златно сърце“

София. Изпълнителният шеф на „ Национална компания индустриални зони “ (НКИЗ) ЕАД Антоанета Барес получи премия „ Златно сърце “ на специфична гала по връчването на четвъртите годишни награди за щедрост и корпоративна обществена отговорност на сп. Business Lady. Това оповестиха от пресцентъра на НКИЗ . Антоанета Барес получи наградата в категорията „ Образование, образование и развиване “ за своя план за ускорено професионално създаване на млади експерти Fast Tracking Success.
Програмата за кариерно развиване се осъществя по нейна самодейност в партньорство с водещи университети от цялата страна.
Проектът има за цел да сътвори условия за ускорено професионално развиване на младежите, които излизат от университетите, като даде благоприятни условия за стажове и непрекъсната претовареност в фирмите, опериращи в зоните на националната компания. Програмата реализира ефикасна връзка сред вложителите в България, някои от най-престижните висши образователни заведения и студенти, завършващи или приключили неотдавна образованието си, като дава на младите експерти благоприятни условия за стажове и непрекъсната претовареност във компаниите, опериращи в зоните на НКИЗ.
Наградата „ Златно сърце “ на Антоанета Барес бе връчена от Цветан Симеонов, ръководител на Българската търговско-промишлена палата.
При приемането на оценката изпълнителният шеф на компанията благодари за поддръжката на екипа на НКИЗ и Министерството на стопанската система, както и на своите сътрудници, като уточни, че без тях положителните резултати от плана не биха били вероятни. Тя напомни, че самодейността е замислена и в поддръжка на актуалните и нови вложители в индустриалните зони на НКИЗ за превъзмогването на едно от най-сериозните провокации пред капиталовите планове – обезпечаването на качествени експерти.
Досега като сътрудници на „ Национална компания индустриални зони “ в самодейността са се присъединили Софийският университет, Техническият университет, Нов български университет, Университетът за национално и международно стопанство и Лесотехническият университет. Амбициите на Антоанета Барес са планът да има народен обсег.
Предвижда се продължение на самодейността през 2018 година със пускане на партньорства с още университети в цялата страна. Плановете са на идващ стадий в програмата да се включат и междинни професионални учебни заведения.
На церемонията на четвъртото издание на Годишните награди за щедрост и корпоративна обществена отговорност „ Златно сърце ” участваха публични лица, политици, дипломати, представители на бизнеса и разнообразни държавни, неправителствени и частни институции и фондации.
В навечерието на Коледа публично самопризнание получиха общо 22 благотворителни плана и обществени начинания в 10 разнообразни категории.
Даниел Димитров, изпълнителен шеф и издател на сп. Business Lady, благодари на всички „ златни сърца “ в залата и насочи зов към българските медии да се концентрират повече върху позитивните вести и добротворчески начинания.
„ Благотворителността не би трябвало да е анонимна, за нея би трябвало да се приказва и да се демонстрира положителният образец, с цел да може от ден на ден хора и организации да го трансфорат в съществена бизнес полезност. Всички знаем и доста се приказва какъв брой неприятни неща се случват в нашата страна и по света, само че малко от нас имат информация за всички „ златни сърца “, които всекидневно творят положително ”, добави Даниел Димитров.
Сред наградените планове бяха „ Прозорец към родината “ на Българска национална телевизия, „ Промяната “ на Нова тв, Инициативата за запазване на патриотизма и самосъзнанието на българите на Радио Фокус, акциите „ Credissimo и първенците на България - Заедно сме първи ”,„ Ти и Lidl за по-добър живот “, самодейностите на Постбанк „ Герои в зелено “, на dm България „ Веселите зъбки 2017 ”, на Fibank - „ Актьори с положителни сърца ” и други
Наградите „ Златно сърце ” на списание Business Lady целят гласност на напъните на компании, Неправителствени организации, институции и физически лица, подкрепили разнообразни дела със обществен и публично важен темперамент, като по този метод се даде образец, а от ден на ден компании и персони бъдат насърчени да се включат в сходни начинания.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР