София. Ивайло Иванов повежда джудистите ни на европейското в Лисабон,

...
София. Ивайло Иванов повежда джудистите ни на европейското в Лисабон,
Коментари Харесай

Ивайло Иванов повежда джудистите на европейското в Лисабон

София. Ивайло Иванов повежда джудистите ни на европейското в Лисабон, което е от 16 до 18 април.

Първенството ще носи точки за олимпийската класация, в която двукратният европейски вицешампион е 11-и в света при 81-килограмовите, и към този момент си е обезпечил присъединяване за Токио 2020.

На татамито ще излязат още четирима българи – Янислав Герчев (60 кг), Божидар Темелков (66), Марк Христов (73) и Даниел Дичев (100 кг).
В португалската столица националите ще бъдат водени от треньорите Атанас Герчев и Свилен Скерлев.

Българското присъединяване на шампионата ще бъде намерено от Герчев и Темелков, които излизат в петък. Марк Христов и Ивайло Иванов започват в събота, а в неделя - Даниел Дичев.

По време на закриването на конкуренцията в неделя ще бъде и церемонията по предаването на знамето на европейската федерация на идната страна-домакин. През 2022-а София ще посрещне най-хубавите джудисти в Европа, като за първи път България ще стане сцена на битките при мъжете и дамите. Досега страната ни е била хазаин на 5 състезание, само че за по-малките възрасти.

Знамето ще бъде предадено на президента на родната федерация Румен Стоилов, а по време на церемонията ще бъде излъчен и рекламен клип за София 2022.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР