София. Innovation Hub-a на Schneider Electric в Пловдив стана част

...
София. Innovation Hub-a на Schneider Electric в Пловдив стана част
Коментари Харесай

Innovation Hub-a на Schneider Electric в Пловдив стана част от филма на Ники Илиев „Завръщане 2“

София. Innovation Hub-a на Schneider Electric в Пловдив стана част от кино лентата на Ники Илиев „ Завръщане 2 “. Подкрепата на българското кино се трансформира в традиция за компанията, която подари „ сила “ за реализацията и на първата част на хитовата лента.
Този път екипът на Ники Илиев и Башар Рахал е посрещнат в Innovation Hub-a, който се намира в Пловдив, в умната фабрика на водача на в цифровата промяна на енергийния мениджмънт и автоматизацията. Снимките не престават един ден, а демонстрационното пространство става неизменима част от сюжета на кино лентата. Това оповестиха от Interimage.

В „ Завръщане 2 “ героят на Башар Рахал – Бранимир, претърпява позитивна смяна, като стартира да води природосъобразен метод на живот и да се грижи за положителното бъдеще на хората и на природата. Именно нововъведенията са методът, по който това може да се осъществя най-устойчиво и дейно. Посещението на Бранимир в Innovation Hub-a на Schneider Electric е обвързвано с желанието му да развие бизнеса си посредством инвестиция в построяването на умни домове – една от сферите, в които високите технологии на Schneider Electric са с потвърдена успеваемост.

„ Докато снимахме в Innovation Hub-a на Schneider в Пловдив, успяхме да изживеем и да се докоснем до високите технологии, които компанията развива в действително време. Впечатлени сме от равнището на иновативност и от това по какъв начин посредством технологиите и инвестицията в умни домове можем действително да пестим сила и да съхраняваме природата и себе си “, споделя Ники Илиев.

Решенията за интелигентен дом на Schneider Electric се развиват непрестанно и посредством тях той става енергийно ефикасен и предлага редица функционалности, които улесняват всекидневието и водят до оптимално ползване на сила. Софтуерът безусловно може се преценява с прогнозата за времето – по кое време да пусне отоплението или охлаждането на дома, да дефинира каква да бъде температурата по отношение на персоналните ни условия, по кое време да пусне щорите, да светне лампите или противоположното. Умният дом на Schneider Electric предлага и редица разнообразни режими на работа като „ вечеря “ или „ посетители “, при които системата наглася осветлението и завесите автоматизирано, включва или изключва тв приемника, музиката и така нататък Домът се грижи самичък и за сигурността, като може да симулира наличие по време на ваканции, както и да ни изпраща известия за разнообразни събития денем. В цялостната система може да се интегрират даже функционалности като видеонаблюдение и градинско напояване. Съвместимостта с Building Management системи (за ръководство на огромни сгради) разрешава построяването на цялостни комплекси с интелигентна инфраструктура.

Премиерата на „ Завръщане 2 “ ще бъде на 14 февруари 2022 година и ще се излъчва в кината в цялата страна. Освен Башар Рахал и Ники Илиев, в функциите феновете ще видят Орлин Павлов, Евелин Костова, Александър Кадиев, Диляна Попова, Райна Караянева, Искра Донова и други
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР