София. Химия, физика, биология, транспорт на бъдещето и иновации вече

...
София. Химия, физика, биология, транспорт на бъдещето и иновации вече
Коментари Харесай

Столична община: Науката оживя в един от пешеходните подлези на бул.България

София. Химия, физика, биология, превоз на бъдещето и нововъведения към този момент могат да се видят претворени в съоръжения на един от пешеходните подлези на бул. " България " в София, оповестиха от пресцентъра на Столична община . Това е подлезът при Професионалната гимназия по текстил и фешън дизайн. Проект за ново оформление, изпълнен от екип на " Подлезно ", е сбъднат с поддръжката на програмата на Столична община " Младежки действия ". Досега по сходен метод са завършени пет столични подлеза, само че с други тематики като кино, музика, природа.
Графична информация и интерактивни съоръжения допълват картината на актуалната просвета в подлеза покрай учебното заведение.
През последните години ремонтирахме 61 подлези на територията на Столична община, изградихме видеонаблюдение в 36, както и нови асансьори на подлеза на бул. " България " и бул. " Тодор Каблешков ", сподели кметът на София Йорданка Фандъкова, която участва на представянето на плана на 19 септември.
Авторите на плана чакат картините да се харесат на жителите и да пазят направеното.
През тази година построяваме и пет електрически пътнически асансьори в два подлеза на бул. " Цариградско шосе ". В момента се правят ремонтни на подлеза при бул. " Васил Левски " и ул. " Гурко " и при бул. " Ситняково " и ул.
" Гео Милев ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР