София. Гласувах за една просперираща България, член на ЕС, НАТО,

...
София. Гласувах за една просперираща България, член на ЕС, НАТО,
Коментари Харесай

Румен Христов, СДС: Гласувах за просперираща България, европейски доходи и стабилност

София. Гласувах за една просперираща България, член на Европейски Съюз, НАТО, Шенген и Еврозоната. Гласувах за европейски приходи за българските жители, за непоклатимост и не на последно място - за дясно ръководство. Това сподели ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов, откакто упражни правото си на глас на предварителните парламентарни избори, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ Надявам се най-малко половината от българските гласоподаватели на отидат до урните. Важно е. Все път разясняваме това, че имаме право да избираме, а тези, които избират, имат право да изискват от нас “, добави той.

Относно машинния избор, Христов разяснява: „ Много ми се желае да се вземе решение за преброяване на отрязъците. Отстоявали сме тезата за машинното гласоподаване. Там не се губят преференциите. На предходните избори ГЕРБ-СДС имаха най-голям % при преференциите. Ще забележим какъв ще бъде резултатът, да се надяваме, че ще е правилен и почтен “.

„ Контролираният и платен избор е доста грозно събитие. Трябва да се постави точка на това. Този, който завоюва изборите би трябвало да го направи по почтен метод, с поддръжката на българските жители, а не посредством такива способи “, разясни той. По думите му постоянно има подозрение, когато става дума за машината. „ Надявам се, че няма да се стигне до такава степен и няма да има операции на машините “, сподели още той.

Мариела ЧЕПЕЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР