София. ГЕРБ смятат, че големият брой секции в чужбина е

...
София. ГЕРБ смятат, че големият брой секции в чужбина е
Коментари Харесай

ГЕРБ смятат, че големият брой секции в чужбина е създал възможност за купуване на гласове и контролиран вот

София. ГЕРБ считат, че огромният брой секции в чужбина е основал опция за пазаруване на гласове и следен избор. Това стана ясно от думите на заместник-председателя на партията Даниел Митов,, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

Той разгласи партията за победител на родна почва, защото преднината на Има Такъв Народ пред ГЕРБ идва от гласовете зад граница.
„ Когато става въпрос за окончателния резултат, след разбор се оказа, че общият брой на гласовете в България дава преимущество и победа на ГЕРБ-СДС с близо 30 000 гласа разлика “, добави Даниел Митов.

Заместник-председателят на ГЕРБ уточни още, че имат подозрения за това по какъв начин се е оперирало с машините и кой ги е пипал.

По думите на Даниел Митов Движение за права и свободи напълно целеустремено е преливала гласове към Има Такъв Народ в емблематични общини.
„ Цифрите удивително съответстват, когато става въпрос за понижаване на броя на гласовете на Движение за права и свободи в избрани общини и увеличение на поддръжката за Има Такъв Народ “, уточни той.

Даниел Митов уточни още, че в София „ ИТН “ са получили сериозна поддръжка от ромските секции.
„ Нашият резултат се дължи на дългогодишна работа в тези общественост. Нямаме никаква визия от кое място е пристигнала поддръжката за Има Такъв Народ особено в София, само че и освен “, добави той.

Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР