София. ГЕРБ е единствената партия, която може да осигури устойчово

...
София. ГЕРБ е единствената партия, която може да осигури устойчово
Коментари Харесай

Росен Желязков: ГЕРБ е единствената партия, която може да осигури устойчово развитие на страната, защото има ясна политическа визия

София. ГЕРБ е единствената партия, която може да обезпечи устойчово развиване на страната, с сполучливо минало и обезпечено бъдеще, тъй като сме с ясна политическа визия. Политик от калибъра на Борисов в България сега няма. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област Росен Желязков на срещи в Банско и Разлог с общинските управления и предизборните щабове, оповестиха от пресцентъра на партията . Заедно с него на срещите участваха претендентите за народни представители Александър Мацурев и доктор Емил Тончев, регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, и регионалният секретар на партията Даниела Савеклиева.

„ Опонентите ни се пробват с така наречен разкрития, зад които няма действителна фактология, да разколебаят поддръжниците ни и периферията, която гласоподава за нас. Революционерите с метафорите за изчегъртване към този момент започнаха да приказват, че би трябвало да има кабинет и не биха отказали поддръжка от Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Подмяната е за да влязат в ръководството за сметка на ГЕРБ, без да основат личен профил и лична политическа визия. И до през днешния ден не е ясно каква партия са Има Такъв Народ - лява, дясна или центристка ”, уточни Росен Желязков.

Той акцентира, че е ясна и картината, която се обрисува след изборите, тъй като ще се водят тежки разногласия и отменяне на рационални политики напук. „ Държавата ще се блокира и хората няма да получат това, което чакат. ГЕРБ е с явен политически профил и солидно ядро, макар цялата офанзива против нас ”, безапелационен бе Росен Желязков.

По думите му е несъмнено, че тази година България няма да получим пари по Плана за възобновяване и развиване, за разлика от Гърция, която към този момент получи 30 млрд.евро. „ Това е още веднъж с помощта на " положителните " политики на настоящия кабинет, който има единствената цел да разчисти терена за президентските избори ”, сподели още Желязков.

И двете структури обявиха подготвеност, че ще се поздравят с нова изборна победа за ГЕРБ и воля да се оправят с проблемите с деяние и поредна работа.

В Банско претендентите за народни представители посетиха църквата „ Св. Троица “, а по-късно ревизираха на място по какъв начин тече ремонтът на ул. „ Пирин “ и ул. „ Глазне “, за който са обезпечени средства с Постановление на Министерски съвет с министър председател Бойко Борисов.
В Разлог бе отслужен молебен за здраве и благоденствие на днешния празник Св. Дух в църквата „ Света Троица ”.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР