София е сложена на масата на ротацията. Това не е

...
София е сложена на масата на ротацията. Това не е
Коментари Харесай

Иван Таков: София е сложена на масата на ротацията

„ София е поставена на масата на ротацията. Това не е заслужено към града “, сподели в предаването „ Лице в лице “ Иван Таков, общински консултант в Столичната община от локална коалиция „ Българска социалистическа партия за България “.

„ Бяхме сами в борбата си в съда. Сега освен Борисов, само че и други водачи се сетиха, че има проблем с изборите и може би волята на хората не е отразена “, добави той.

Според него бюлетините от изборите се съхраняват в изби, стоят в мокри чували и са ядени от мишките

„ Трябва да разграничим работата на Столичния общински съвет и делото за изборите, което водим. Вече не приказваме за проблемите на столицата и на софиянци. Говорим за избор на ръководител и нови избори. Кой има изгода от това? Три месеца имаме безконтролна общинска стопанска система, сдружения и безконтролна администрация. Общинският съвет е този, който упражнява контрола. Това обслужва досегашното статукво в София, тъй като не се случват никакви промени. В последните три месеца поставяме съществени старания и е доста тъжно, че Столичният общински съвет се трансформира в самобитен тепих на мазни пехливански битки и на дребни партийни сметки. Това не е почтено към гласоподавателите и жителите “, акцентира Таков.

„ Като общински съветници към този момент сме в една неуместна обстановка “, разяснява общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация

„ Ту ГЕРБ не взе участие в диалозите, ту ПП-ДБ са ядосани, тъй като са най-големите. Ту Има Такъв Народ взе участие, а „ Възраждане “ щели да бъдат съпротива. Генезисът не би трябвало да се търси в общинските съветници. Партийните централи имат ползи “, добави общинският консултант.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР