София е едно привлекателно място, чужденци идват за кратка почивка

...
София е едно привлекателно място, чужденци идват за кратка почивка
Коментари Харесай

Цветанов обяви уверено: Доган казва, че ГЕРБ трябва да управлява

София е едно привлекателно място, чужденци идват за къса отмора тук. Столичан община си прави работата съвършено. Така отговори Цветан Цветанов на въпрос за абсурда в детската градина в Горна баня, чиято директорка е уволнена. Той отхвърли да разяснява даването на рушвети по 5000 лв. за вкарването на деца по втория метод.

" Трябва да се чуят и двете страни, дано миен прокерката ", съобщи Цветанов по тематиката. " Повече са положителните неща ", изясни той, написа Пик.

" Не единствено Ахмед Доган, даже представители на Българска социалистическа партия споделят, че единствено ГЕРБ може да ръководи в България. Те не желаят да бъдат разкривани имената им, с цел да не влизат в спор с ръководството. Това, което сподели Доган е съществено политическо изявление. Няма политическа сделка с Движение за права и свободи. Неговата тирада малко се разграничава от позицията на парламентарната му група. те обявиха, че ще има избор на съмнение дружно с Българска социалистическа партия. Доган може да ни е политически конкурент, само че е прав. Какво сподели - отиваме на избори " стани, с цел да седна ". Спомняте си аферата " Костинброд ", нали, съобщи Цветан Цветанов.

Запитан за скандалното изявление на вицепремиера Валери Симеонов за концесията на плажовете, Цветанов отсече: " Днес с Валери Симеонов и група депутати ще създадем полет до Одеса. Нямаме проблеми. Няма проблеми и в обединението. Не одобрявам метода и метода да минава тази връзка през медиите. Уважавам и Симеонов, и другите ни съдружни сътрудници - Краси Каракачанов, Волен Сидеров. Не може да сме на едно мнение по всички тематики. "

" Всички желаеме да има втори въжен превоз на Банско. Всичките другари и познати споделят, че ще са в Банско или Разлог за празниците и ще карат ски. И аз ще съм там. Много е значимо да развием районите. Важно е да има условия да караме ски в България, а не да вървим в чужбина. Но би трябвало да се мине през процедури. Има една европейска инструкция от 2016 година и всичко би трябвало да се преценява с нея. ", сподели още Цветанов.

" Премиерът не е бламирал здравния министър ", отсече ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ по въпроса за мораториума върху новите медикаменти, който беше анулиран от Народното събрание. " Ние деактивирахме интензивността на министър Ананиев да ограничи нарушаванията и злоупотребата, само че с това решение се вслушахме в настояването на хората ", добави той.

Цветанов разяснява и обвиняванията на вицепрезидента Илияна Йотова, че не си владее групата депутати и че президентът Радев е неговия призрачен сън, на който тлябва да се извини. " Това съществено ли е? Бих й поискал радостни празници и да си гледа работата. Няма да разясня нищо за Румен Радев, тъй като на следващия ден ще кажат - влезе в студиото и стартира. Искам радев да каже позицията си за Крим, за визитата на Путин, за европриоритетите ни ", съобщи Цветан Цветанов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР