София е една от най-старите столици в Европа и има

...
София е една от най-старите столици в Европа и има
Коментари Харесай

Защо Рент а кар услугите в София стават все по-популярни

София е една от най-старите столици в Европа и има какво да предложи на своите поданици и туристи. С богата история и разнороден културен генезис, тя е най-големият и най-привлекателен град в страната от разнообразни гледни точки. Разхождайки се по улиците на града, можем да се насладим на забележителни здания, артефакти и заведения за хранене с вкусна храна. Историята му е повече от 7000 години, само че все пак сполучливо съчетава традициите с напредничав и столичен метод на живот.

Градският превоз в София е разнороден, само че въпреки всичко, доста хора избират да наемат кола чартърен пред това да чакат по спирките. Една от основните аргументи отдаването на рент а кар да е толкоз известно, е точно динамичният метод на живот, който е привързан с претрупан трафик. Много живущи в столицата избират да нямат личен автомобил, а да наемат кола, когато ще пътуват отвън града или имат потребност от транспорт за значима бизнес среща или по-специални събития.

Друга причина за честото наемане на , е че тя е желана локация от огромен брой чужденци, които работят или учат в града и нямат лично транспортно средство. Успокояващо е да знаем, че толкоз доста чужденци намират София за прелестно място. Живеейки в столицата, можем да се насладим и да усетим хубостта на всичките четири сезона, а местоположението ѝ е великолепно, в случай че сме фенове на природата. Градът е сврян в подножието на планината Витоша, която предлага доста красиви гледки и пътеки за дълги разходки.

Столицата разполага с огромен брой забележителности, като места за отдих, катедрали, монументи, спортни зали и още доста разнородни благоприятни условия за посещаване и забавление. Точно заради тази причина, София притегля целогодишно доста туристи, които се нуждаят от рент а кар за своя престой. Най-голямото и натоварено летище в България, също се намира единствено на 10 км източно от центъра на София. Това е много малко разстояние спрямо други столици и прави напредването до града в действителност бързо. То обслужва към 7 милиона пасажери годишно. В непосредственост до летището има необятна гама от коли чартърен, които чакат своите наематели. Там ще открием икономични и хибридни коли, първокласни SUV 4x4 джипове, бусове и още доста рент а кар модели. Разбира се, в случай че желаеме да наемем кола незабавно след кацането си, то по-добре ще е да създадем резервацията си онлайн, по този начин ще сме сигурни, че няма да чакаме на опашката за рент а кар на вятъра.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР