София. Днес заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов представи пред

...
София. Днес заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов представи пред
Коментари Харесай

Министър Младен Маринов назначи за директор на ОДМВР-Пловдив ст. комисар Йордан Рогачев

София. Днес заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов показа пред чиновниците на ОДМВР-Пловдив новия шеф старши комисар Йордан Рогачев. До в този момент той бе шеф на ОДМВР-Пазарджик. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .
Йордан Рогачев е роден на 24.12.1976 година Завършил е Академията на Министерство на вътрешните работи и Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “. В кариерата си е минал през всички изпълнителски и управителни равнища – от автоконтрольор в бранш „ Пътна полиция “, шеф на група " Охранителна полиция " при РУ-Велинград и негов шеф, шеф на група в СПУ-Пловдив, внд шеф на ІV-то районно управление (на МВР) " Полиция " гр. Пловдив. От юли 2014 година той е шеф на ОДМВР-Пазарджик. Със заповед на министър Младен Маринов от през днешния ден, 31 юли, Йордан Рогачев е назначен за шеф на ОДМВР-Пловдив.
Със заповед на вътрешния министър досегашният шеф на ОДМВР-Пловдив ст. комисар Атанас Илков е назначен за шеф на ОДМВР-Кърджали.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР