София. Деца от НУ Михаил Куманов“ в Пещера гостуваха на

...
София. Деца от НУ Михаил Куманов“ в Пещера гостуваха на
Коментари Харесай

Народният представител от ГЕРБ Десислава Костадинова посрещна в Народното събрание ученици от Пещера

София. Деца от НУ „ Михаил Куманов “ в Пещера гостуваха на народния представител от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова в Народното събрание, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ-Пазарджик . Малчуганите имаха опция да проследят парламентарното съвещание от балкона, персонално заместник-председателят на Народното събрание Емил Христов ги поздрави от трибуната. Възпитаниците на образователното заведение направиха и опознавателна обиколка на Парламента.
„ Децата бяха впечатлени, поинтересуваха се за това по какъв начин се провеждат нашите съвещания, кой взема решение какви законопроекти да се преглеждат. Разбрах, че това са деца, които са се отличили в образователния развой и това посещаване през днешния ден е един тип бонус за тяхното усърдие в учебно заведение. Доволна съм, че имах опция да посрещна и техните придружители от образователното заведение. Трябва да насърчаваме сходни визити, тъй като те разрешават на учениците по-добре да схванат работата на Народното събрание. Днес те научиха историята на държавния орган, който упражнява законодателната власт в Република България. Сигурна съм, че тези деца към този момент доста по-внимателно ще наблюдават репортажите за нашата активност и ще се интересуват повече за това, което се случва в страната “, уточни след края на визитата Десислава Костадинова.
В Народното събрание децата бяха съпроводени от класния си началник Кристина Чонева, шефа на образователното заведение Виолета Паева, секретаря Гинка Търпова и здравната сестра Мария Каракънева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР