София. ЧЕЗ Разпределение въведе допълнителни мерки за обследване на мрежата

...
София. ЧЕЗ Разпределение въведе допълнителни мерки за обследване на мрежата
Коментари Харесай

ЧЕЗ Разпределение въведе допълнителни мерки за обследване на мрежата в Казичене и извърши заснемане с дрон

София. ЧЕЗ Разпределение вкара спомагателни ограничения за проучване на мрежата в Казичене и извърши снимане с дрон. Това оповестиха от пресцентъра на ЧЕЗ . Технологията разреши осъществяване на оглед напрегнат и без смущение на комфорта на клиентите.
Облетени бяха 10 км уреди и бяха снимани всички детайли от тях. Чрез устройството компанията ще локализира даже най-незначителните забележки по мрежата, настъпили вследствие на неприятните метеорологични условия през юли, и ще ги в профил превантивно в къси периоди.
Прекъсванията в Казичене в последния месец се дължат на повреди в уреди, които не са благосъстоятелност на сдружението, на нетипично честите за сезона стихии, които задействат отбраните по мрежата, както и на следващи дейности на ЧЕЗ Разпределение в резултат на тези събития.
Въпреки това ЧЕЗ Разпределение предприе превантивни действия, с цел да минимизира риска от пораждане на повреди по уреди на сдружението в бъдеще. Компанията поддържа мрежата в положително техническо положение и поставя услия за повишение на сигурността на електрозахранването.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР