София. Булгартрансгаз“ ЕАД започва изпълнение на планови ремонтни дейности в

...
София. Булгартрансгаз“ ЕАД започва изпълнение на планови ремонтни дейности в
Коментари Харесай

„Булгартрансгаз“ ЕАД започва изпълнение на планови ремонтни дейности в София

София. „ Булгартрансгаз “ ЕАД стартира осъществяване на планови ремонтни действия в София. Това оповестиха от сдружението . Съгласно ремонтната стратегия на „ Булгартрансгаз “ ЕАД за 2018 година от 07:00 часа на 29.08.2018 година до 07:00 часа на 31.08.2018 година ще се извършат планови ремонтни действия на софтуерните уреди при ГРС- 4 София.
В посоченият интервал ще бъде прекратено подаването на природен газ в изходна точка на газопреносната мрежа ГРС- 4 София.
Ремонтите действия се организират в сходство с оповестения на интернет страницата на Дружеството прелиминарен график за осъществяване на ремонтни работи от месец ноември 2017 година https://bulgartransgaz.bg/bg/pages/remontni-deinosti-29.html
Ремонтните действия са съгласувани с „ Топлофикация София “ ЕАД и с „ Овергаз Мрежи “, за съвместяване на плановите поправки и недопускане на спомагателни ограничавания през сегашния летен сезон. За осъществяването на плановите ремонтни действия клиентите на мрежата са известени авансово по открития ред.
„ Булгартрансгаз “ ЕАД ще постави старания за ускорение осъществяването на нужните ремонтни работи, тъй че подаването на природен газ да бъде възобновено във допустимо най-кратки периоди ", прецизират още от сдружението.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР