София/Брюксел. Европейският комисар по въпросите на правосъдието, потребителите и равнопоставеността

...
София/Брюксел. Европейският комисар по въпросите на правосъдието, потребителите и равнопоставеността
Коментари Харесай

ЕК: Комисарят по въпросите на правосъдието, потребителите и равнопоставеността между половете Вера Йоурова ще посети България

София/Брюксел. Европейският комисар по въпросите на правораздаването, потребителите и равнопоставеността сред половете Вера Йоурова ще посети България на 25 и 26 октомври 2017 година, излиза наяве от известие, публикувано от пресслужбата на Европейска комисия.
В София тя ще организира срещи с министър-председателя господин Бойко Борисов, със заместител министър-председателя по правосъдната промяна и министър на външните работи госпожа Екатерина Захариева, с министъра на правораздаването госпожа Цецка Цачева и с министрите на стопанската система и на труда и обществената политика Емил Караниколов и Бисер Петков.
По време на визитата си на 26 октомври комисар Йоурова ще вземе присъединяване в Годишната министерска среща ЕС–Западни Балкани в региона на правораздаването и вътрешните работи в границите на Естонското председателство на Съвета Европейски Съюз. Домакини са българското Министерство на правораздаването и Министерството на вътрешните работи.
Комисар Вера Йоурова ще се включи и в разговор с бизнес водачи, представители на синдикални и работодателски организации. Събитието ще се организира на 25 октомври от 17:00 часа в София Хотел Балкан и се провежда в партньорство с Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР