София. Близо 50 кг. зелена тревна маса / канабис/ и

...
София. Близо 50 кг. зелена тревна маса / канабис/ и
Коментари Харесай

Бургас: Над 50 кг канабис са иззети от частен апартамент в града

София. Близо 50 кг. зелена тревна маса / канабис/ и 2,5 кг. суха зелена тревна маса / канабис/ са открити и конфискувани при претършуване в частен апартамент, ситуиран на ул. " Цар Симеон " в Бургас, населяван от братята И. Б., 31-годишен и В. Б., 34-годишен. Това оповестиха от ОДМВР-Бургас. При претърсването, осъществено от чиновници на Първо Районно ръководство – Бургас, е намерено особено пригодено и оборудвано с техника помещение, като са конфискувани рефлекторни лампи, трансформатори, влагоабсорбатор и климатична система, 64 саксии с конопени растения /всяко с височина към 200 см/.
В хола на жилището чиновниците от Първо Районно ръководство – Бургас намерили и иззели топче с тревна маса / канабис/, тревисти растения, съцветия, стебла и листна маса, стръкове със зелена листна маса / канабис/, съхранявани в чувал, саксия с канабисово растение с височина 50 см, както и три лампи. В спалнята на жилището са открити пет буркана, съдържащи зелена суха тревна маса /канабис/, като общото количество конфискувана суха и зелена тревна маса е с общо тегло от рекордните - 52.5 кг.
В жилището са арестувани братята И. Б. и В. Б., както и 32-годишния А. С. от Бургас. Към момента по отношение на И. Б. е повдигнато обвиняване, като е избрана парична гаранция в размер на 5 000 лева Предстои покачване на обвинявания и по отношение на втория брат.
Работата по случая продължава под директното управление и надзора на Окръжна прокуратура – Бургас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР