София. Близо 40 души от 9 затвора от страната взеха

...
София. Близо 40 души от 9 затвора от страната взеха
Коментари Харесай

Близо 40 души взеха участие в традиционното събитие „С ръкавици срещу агресията”

София. Близо 40 души от 9 пандиза от страната взеха присъединяване в деветия шампионат по бокс сред лишените от независимост. Превърналото се в традиция събитие се организира в двора на Централния софийски затвор. То мина под мотото „ Не на опиатите и експанзията ”.

Специални посетители на конкуренцията бяха президентът на федерацията ни по бокс Красимир Инински, заместник-министърът на правораздаването Мария Павлова, както и двамата ни известни професионални боксьори Кубрат и Тервел Пулеви. Турнирът се организира точно с поддръжката на Българска федерация по бокс.

Инициативата дава опция на лишените от независимост да се включат в акция за поощряване на спортните действия, която реализира поправително влияние посредством обезпечаване на условия за поддържане на физическото и психическото им здраве, лимитира негативните последствия от въздействието на средата и подтиква физическото им образование.

В награждаването на спечелилите взеха присъединяване както Красимир Инински, по този начин и Кубрат и Тервел Пулеви. Интересът към събитието бе доста огромен, като той продължава да се усилва с всяка минала година.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР