София. Али Алиев ще бъде кмет на всички жители на

...
София. Али Алиев ще бъде кмет на всички жители на
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов: Али Алиев ще бъде кмет на всички жители на община Антоново

София. Али Алиев ще бъде кмет на всички поданици на община Антоново. ГЕРБ е партията, която не опълчва хората и не ги дели по етнически принцип. Това сподели ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на срещата на претендента на ГЕРБ за кмет на Антоново Али Алиев с поданици на общината, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Цветанов съобщи, че ГЕРБ е партията, която е достигнала до хората с ръководството си. “Имаме сполучлив регионален кмет в лицето на доктор Дарин Димитров, който сподели добър модел за ръководство на Търговище. Нуждаем се от поддръжката на хората тук, с цел да преобразим образа и на община Антоново. Али е виновен и почтен човек и по тази причина заставаме зад него.
Нуждаем се от устойчиво държавно управление и мощна локална власт, с цел да работим за всяко обитаемо място в България. Гласувайте за просперитета на Антоново с номер 3 в бюлетината на 2-ри юли за ГЕРБ и Али Алиев ”, прикани присъстващите зам.-председателят на ГЕРБ.
Цветанов даде за образец община Никола Козлево, където поради положителното локално ръководство в лицето на кмета от ГЕРБ Ешреф Реджеб сега се случват чудеса. “Хората имат потребност от почтени политици ”, безапелационен бе ръководителят на ПГ на ГЕРБ. Според него успеха в Антоново ще бъде знак, че след две години ГЕРБ ще има кметове и в Омуртаг, Опака и Попово.
Цветан Цветанов посочи, че в последния месец министър-председателят Бойко Борисов е получил такава интернационална поддръжка, каквато никой различен министър председател не е реализирал. “Премиерът Борисов се срещна с Макрон, Меркел и Ердоган. Най-важното за положителното ръководство е разговорът. Добрите ни връзки с европейските водачи и съседските ни страни са значими за сигурността на България и за оправянето с бежанския поток ”, съобщи той.
По думите му, държавното управление е устойчиво и страната ни ще продължи да се възползва от европейската взаимност, което е значимо и за развиването на районите.
“Роден съм и израснал тук. Винаги съм виждал Aнтоново като привлекателно място за живот с удобни условия за развиване на бизнеса. Антоново би трябвало да се раздели с образа на най-бедната общинa в района. Моята фантазия е тук да има ускорено развиване. Имам вижданията и уменията да трансформира образа на общината ”, акцентира претендентът на ГЕРБ за кмет Али Алиев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР