София. Адмирирам инициативата за автомагистрала Рила“. Това каза заместник-кметът на

...
София. Адмирирам инициативата за автомагистрала Рила“. Това каза заместник-кметът на
Коментари Харесай

Заместник-кметът на София Кристиан Кръстев: Адмирирам инициативата за автомагистрала „Рила“

София. Адмирирам самодейността за автомагистрала „ Рила “. Това сподели заместник-кметът на Столична община Кристиан Кръстев по време на кръглата маса „ Автомагистрала „ Рила “ - съгласуваност, коридори и вероятности “, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Благодаря и за това, че ме поканихте и напълно може да разчитате във връзка с поддръжка, подготовка, координиране и всичко това, което е належащо от моя сектор в Столична община„ Рила “, сподели още Кръстев.

Според него автомагистрала „ Рила„ Рила “ може да подкрепи това да не се концентрира в София прекомерно доста бизнес и промишленост, тъй като ще стане град като Истанбул и придвижването ще бъде извънредно затруднено, даже да се прави път върху път.

Според него тази самодейност за автомагистрала „ Рила “ е нужна за справяне с директния трафик.
„ Започвайки от екологията, удостоверявам напълно тезата, стигайки до концентрацията на трафик и звук и всичко останало, което върви по-късно, стигайки най-много до пътната сигурност, тъй като главният способ за понижаване на пътнотранспортни катастрофи и разпръскване на трафика, е създаване на инфраструктура “, съобщи заместник-кметът.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР