София, 28 май 2019 г. – С новите планове Тотал+

...
София, 28 май 2019 г. – С новите планове Тотал+
Коментари Харесай

Новите планове Тотал+ на Теленор предлагат тематични пакети с трафик и нови дигитални услуги

София, 28 май 2019 година – С новите проекти Тотал+ на Теленор, за първи път на българския пазар, клиентите на мобилни услуги могат сами да задействат тематични пакети с включен трафик към известни приложения, както и да избират кои цифрови услуги да употребяват като част от проекта си.

В взаимозависимост от определения проект Тотал+, клиентите могат да употребяват друг брой и тип трафик пакети с мегабайти до известни приложения - трафик за чат, обществени медии, онлайн музика или видео, без да е належащо да заплащат за тях в допълнение.

Пакетът Чат трафик дава мобилен интернет към Viber и Whatsapp. Пакетът Социални мрежи предлага трафик към Фейсбук, Фейсбук Messenger, Instagram и Twitter. С пакет Музика се обезпечава трафик към музикалните услуги иApple Music и Deezer, a пакетът Видео предлага мегабайти за HBO GO, PLAY DIEMAXTRA и приложенията за детско и юношеско наличие Buba Play и Nickelodeon Play (дебют на българския пазар).

Всички трафик пакети включват по 10 000 МВ мобилен интернет за прилагане на съответните приложения на месец. Трафик пакети се дават към избрани проекти при подписване 2-годишен контракт и са годни за периода на контракта. Теленор възнамерява да прибавя и други приложения и ще ги включва в съответния тематичен пакет, без това да изисква спомагателни дейности от страна на клиентите.

Освен трафик пакети, клиентите на някои проекти Тотал+ ще могат да избират кои цифрови услуги с абонамент да станат част от проекта им. В взаимозависимост от определения проект, клиентите ще разполагат с друг брой позиции за цифрови услуги с абонамент и могат да избират измежду Deezer, Buba Play, Nickelodeon PlayHBO GO и PLAY DIEMAXTRA. Абонатите на проектите Тотал+ няма да заплащат абонамент за услугите, определени в позиции през първите 12 месеца, а след приключване на този интервал, абонаментът за тези услуги ще бъде на по-ниска, преференциална цена. Абонатите могат да избират и трансформират коя от предоставените услуги да бъде част от проекта им един път на месец.

Абонатите на проектите Тотал+, които дават трафик пакети и достъп до цифрови услуги, би трябвало да създадат своя избор и да ги задействат посредством мобилното приложение MyTelenor. За задачата е нужно да смъкват и конфигурират най-новата версия на приложението (версия 2.0 или по-нова), която е с напълно нов дизайн и още по-лесна и комфортна за прилагане.

Новите абонаментни проекти Тотал+ се оферират във всички магазини на Теленор и формалните сътрудници от през днешния ден, 28 май 2019 година Пълните условия по проектите Тотал+ са оповестени на формалната страница на Теленор www.telenor.bg.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР