София, 26.09 - Тримата фаворити на публиката от квалификациите на

...
София, 26.09 - Тримата фаворити на публиката от квалификациите на
Коментари Харесай

Топ 16 танцьора в България се изправят един срещу друг на 8-ми октомври на финала на Red Bull Dance Your Style

София, 26.09 - Тримата любимци на публиката от квалификациите на 23.09 ще се борят за националната купа Red Bull Dance Your Style първенец на 08-ми октомври в подлез Софийско Ларго от 17:00ч. Сред поканените като Wild Card на финала са Реми Тоин, Елена Коларова, Искра Даскалова, Мартин Асенов, първенецът на България в първото издание на Red Bull Dance Your Style от 2019-та година Симеон Йорданов и други известни хореографи от страната.

 

Националният победител във второто издание на надпреварата ще замине на 5- дневен танцов лагер във Франкфурт на Майн, Германия, където на 4-ти ноември ще се състезава за международната купа против най-хубавите танцьори от 46 други страни.

 

е известно с неповторимия си формат, в който танцьорите излизат един против различен в поредност от кръгове в свободен street dance жанр. Музиката се пуска сега на излизане на участниците, като никой не е квалифициран авансово какво ще пусне DJ-ят. Разчита се на танцовите умения и дарба за акомодация на участниците. Това, което отличава Red Bull Dance Your Style от останалите формати е, че публиката играе решаваща роля при определянето на спечелилия. Публиката гласоподава за обичания си участник във всяка борба, което прави свръзката с аудиторията извънредно значима.

 

 

За Red Bull Dance Your Style:

Red Bull Dance Your Style е световно танцовао съревнование, което възхвалява изкуството на уличния танц. Това е платформа за танцьори от всички среди, които могат да покажат своята креативност и характерност. Форматът на надпреварата, в който публиката дефинира спечелилия, го прави неповторимо и ангажиращо прекарване както за танцьорите, по този начин и за феновете. Събитията Red Bull Dance Your Style се организират по целия свят, като кулминационната точка им е вълнуващият международен край, на който най-хубавите танцьори от всяка страна се състезават за купата " Крал/ица на дансинга ".

 

За Red Bull:

Red Bull дава крила на хората и концепциите. Като една от водещите международни компании за енергийни питиета, Red Bull се ангажира да дава позитивни и вълнуващи прекарвания посредством своите артикули, просвета и виновен маркетинг. Светът на Red Bull дава крила на надарени хора и поддържа техните фантазии и упоритости. Открийте повече на
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР