София – 23%, 75 ОУ в кв. Факултета – 52%.

...
София – 23%, 75 ОУ в кв. Факултета – 52%.
Коментари Харесай

ГЕРБ загубиха София, но спечелиха...Факултета!

София – 23%, 75 ОУ в кв. " Факултета " – 52%. Само тези две цифри са изцяло задоволителни, с цел да се разбере по какъв начин печели ГЕРБ, гневят се от организацията " Спаси София ". От гражданската самодейност са безапелационни, че цялостните изборни резултати в столицата ясно свидетелстват по какъв начин софиянци са посочили, че ръководството на ГЕРБ и Йорданка Фандъкова е изчерпано и няма да се помиряват с " авторитаризма, безидейността и алчността " му.

Ето какво още пишат от " Спаси София ":

Необяснимо е по какъв начин жителите на квартала, които са изцяло забравени от Столичната община, които всеобщо населяват противозаконни къщи, газят в течаща канализация и живеят в тиня... са толкоз удовлетворени от това ръководство, че постоянно му гласоподават голяма поддръжка. Историята от локалните избори се повтори.

Вчера, в осем от десетте секции в учебното заведение във кв. " Факултета ", членове на " Спаси София " следяхме за честността на вота. Имаше нарушавания, за които подадохме сигнали, на които реагираха дори наблюдаващи от OECD. В опит да бъдем отстранени от процеса, четирима от нас бяха набедени, че снимат в изборните секции, само че бърза инспекция от полицията откри, че това бе неистина. Въпреки упованията за всеобщо гласоподаване в края на деня, такова не се случи. Според няколко опитни члена на СИК нашето наличие евентуално е повлияло за това. Дано!

С резултатите софиянци показахме, че това ръководство е изцяло изчерпано. Този мандат на Фандъкова е по-кошмарен от всеки предходен. ГЕРБ-ВМРО не одобряват съвсем нито един отчет на опозицията, няма никаква отчетност за изхарчените милиарди, кметът се крие в миша дупка и вместо да даде ясна посока за европейска София, се интересува само от личния си ПР. Тотална безпринципност и плашливост е сковала съветниците на ГЕРБ, които отхвърлят да изпълнят дори личните си обещания.

Фандъкова и съпартийците ѝ обаче сигурно би трябвало да осъзнават едно - софиянци към този момент не толерираме и не се помиряваме с авторитаризма, безидейността и алчността на това ръководство!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР