Софи Маринова отново скандализира с обстановката около себе си по

...
Софи Маринова отново скандализира с обстановката около себе си по
Коментари Харесай

Парвенющина! Софи Маринова пее сред голи з@дници

Софи Маринова още веднъж скандализира с ситуацията към себе си по време на присъединяване!
Ромската перла на родната чалга Софи Маринова явно не следи какво се случва към нея по време на присъединяване. Един уважаващ себе си реализатор в никакъв случай не би пял с голи задни елементи към себе си, само че на Софка явно това не й прави усещане.

Софи Маринова пее в скандална конюнктура

По време на нейно присъединяване в нощен клуб, до момента в който изпълняваше своята нова ария, танцьорките към нея се кълчиха по прашки, като задачите им задници се виждаха. Гледката, която се вижда във видеото по-долу, е на безспорна парвенющина и долнопробност.

Ясно е, че Софи е от ромски генезис, а ромите са доста разкрепостени и биха пяли даже в случай че самите те са голи. Все отново обаче Маринова би трябвало поне да се преценява какво разрешава да се случва към нея, тъй като измежду почитателите й има и малолетни хора.

На Софка обаче освен не й пука от тази парвенющина, само че и дори се гордее с нея. За това приказва фактът, че е разгласила малко видео от въпросния миг.

Можете да изгледате видеото и да прецените сами какъв брой просташко в действителност е това, което се вижда. Определено не е за хора с висок морал.

View this post on Instagram

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР